
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Eva V. (vinka) ID 5640 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Kuracie tasticky so spenatom a mozzarelou[ recept č. 496 zo dňa 25.10.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600g kuracich prs,100g olivoveho oleja, 400g špenatovych listov, 200g mozzarely, 50g cesnaku,100g pesta, 200ml zeleninoveho vyvaru,100ml sladkej smotany,125g masla POSTUP PRÍPRAVY Uzasny recept, ktory mam od svojej svagrinej - MNAM. Skoda, ze ja ho casto nemozem robit, kedze zaludok mojho muza "smotanu" velmi nelubi :(... Ale pred navstevami sa nim rada pochvalim ;). Spenat si pripravime klasicky... na masle podusime, osolime okorenime, pridame rozotrety cesnak. Mozzarelu nakrajame na hrubsie kolieska. Maso naklepeme, osolime a naplnime mozzarelou a špenatovou zmesou. Taštičky zopneme šparadlami alebo ihlicami. Opecieme ich na grile alebo na panvici zo všetkych stran. Do zeleninoveho vyvaru pridame tri male lyžičky pesta (moze byt aj menej - podla chuti). Potom ten vyvar osolime, zjemnime sladkou smotanou a povarime až kym omačka nezhustne. (ja zahustujem smotanu solamilom alebo hl. mukou). Podavame so zemiakovym pyre. |