. .. .. .. .. .. .
. .

Jahodový sen - RECEPT 49548

Martina P. (rikinka) ID 16490
.
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.5.2007
Naposledy: 28.5.2021 20:29
Aktualizácia: 23.10.2012 12:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 155
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 19
RECEPTY 141
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)


Jahodový sen


[ recept č. 49548 zo dňa  ]


Jahodový sen


POTREBNÉ PRÍSADY

2 balenia piškót°°°250g jahôd°°°140g cukru°°°250g bieleho jogurtu°°°250ml smotany na šľahanie°°°1 bal. Želatinového stužovača°°°100ml vlažnej vody°°°šťava z jedného citróna

POSTUP PRÍPRAVY

Zdroj:Dr.Oetker

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Z jahôd, cukru a citrónovej šťavy si ručným ponorným mixérom pripravíme pyré, do ktorého vmiešame jogurt. Smotanu vyšľaháme ručným šľahačom dotuha. Stužovač si pripravíme podľa návodu s vodou a vmiešame do pyré. Nakoniec zľahka vmiešame šľahačku.


Použila som formu na biskupský chlebík, ktorú som si vyložila potravinárskou fóliou. Na dno formy si uložíme piškóty


... nalejeme tretinu krému a postup opakujeme, pričom konečnou budú piškóty. Na 3 hodiny vložíme do chladničky na stuhnutie. Ja som to tam mala asi 5-6 hodín, lebo to stále bolo viac mäkšie ako tvrdšie, ale ono to celkom dotuha nestvrdne.


Pred podávaním vyberieme s fóliou a tak krájame. Vo forme sa to krájať nedá, lebo je to mäkšie.


výborná chuťovka na horúce dni :-)



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Zapečené vajíčka v paradajkách | Jahodový sen | Vyprážaný baklažán so šampiňónmi >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (31.10.2013, 20:53)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Karina G. (kajčica) ID 256394 (16.6.2013, 16:37)
(^) (K) (jidlo) (sampus) (D) (flower)
ODPOVEDAŤ
Karina G. (kajčica) ID 256394 (16.6.2013, 16:33)
(L)
ODPOVEDAŤ
hana h. (hankazk) ID 90615 (14.6.2013, 21:21)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Miroslav G. (Mirecek88) ID 272696 (9.6.2013, 11:01)
:-D
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (21.8.2012, 21:00)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna M. (Medulienka1) ID 239430 (21.8.2012, 20:45)
určite je to super! a aký želat. stužovač si tam dala? asi 1 bal. bolo málo. Ja vyskúšam a dám aspoň 2 na také množstvo a do šľahačky ďalší stužovač šľahačky, to by asi malo stačiť! dík za recept (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (21.8.2012, 22:14)
http://www.oetker.sk/oetker_sk/html/default/debi-7q2bwh.sk.html.... tento. Robila som presne podľa receptu, písali jeden, tak som dala jeden ...skús dať dva, či ti to viac stvrdne. Nebolo to zase veľmi mäkké, dalo sa a v tomto (child1) super lahôdka (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu