
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Eva V. (vinka) ID 5640 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Cestoviny fettucciny s lososom a smotanou / Fettuccine Paglia e Fieno al Salmone[ recept č. 494 zo dňa 24.10.2006 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY na 4 porcie: 400g cestoviny fettuccine (dlhe siroke rezance), 300g lososa (z konzervy alebo cerstvy), 150 ml smotany, 1 strucik cesnaku, 5 lyzic extra panenskeho olivoveho oleja, petrzlenova vnat, sol, cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Vraj original taliansky recept ;) Cestoviny uvarime podla navodu v osolenej vriacej vode. (Cestoviny nepremyvat vodou, iba scedit ! ) Ocisteny strucik cesnaku opecieme na olivovom oleji (tu mi z receptu nebolo jasne, ci cesnak treba nechat cely, ja som ho nadrobno nakraja...). Lososa narezeme na mensie kusky pridame do oleja. Na slabom ohni ho asi 5 min. nechame povarit. Potom pridame smotanu, osolime , okorenime a nechame chvilu povarit. Hotove scedene cestoviny pridame k omacke, premiesame. Ozdobime petrzlenovou vnatou. Vhodne je k tomu biele vinko ;) |