ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
Zeleninovo-rybací šalát
[ recept č. 49304 zo dňa 5.8.2012 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
dve filety morskej ryby (použila som kráľovskú tresku), olivový olej, polka citróna, korenie na ryby, soľ, trošku múky, veľká paradajka, cca 10cm uhorky :D, kúsok ľadového šalátu, polka cibule, kyslá smotana, horčica, čierne mleté korenie, ementál, alebo iný syr.
POSTUP PRÍPRAVY
Rybu pokrájame na kocky, premiešame s korením na ryby, citrónovou šťavou. Dáme do chladu odležať na 15 minút. Zatiaľ pokrájame šalát, uhorku a paradajku. Na drobno cibuľu. Nastrúhame syr. Odstátu rybu posypeme trošku hladkou múkou a opražíme na olivovom oleji do mäkka. Necháme vychladnúť a primiešame k zeleninke. Pridáme nastrúhaný ementál, kyslú smotanu, lyžičku horčice. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Necháme poriadne vychladiť a papáme napr. s hriankami.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Hotový šalalalalááátik :D |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |