Alexandra H. (Lexinka9) ID 86893 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
Jednoduchá ďakovná
[ recept č. 49061 zo dňa 19.7.2012 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
:-)
POSTUP PRÍPRAVY
:-) |
Lubomira B. (DASTINKO) ID 49396 (23.7.2012, 21:46) |
krásna mám na Vás taku otázočku ako robíte tie odtlačky krásne Vám ukážu mám tu istu podložku doma ale nikdy sa mi to pekne neodtlačí .tlačíte nato valčekom alebo ako na rozvalkanej hmote alebo až na torte ? dakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Alexandra H. (Lexinka9) ID 86893 (24.7.2012, 13:58) |
Ďakujem Robím to tak, že na hrubšie rozvaľkanú hmotu dám na podložku, nie naopak, vtedy sa vzor posúva. Pozatláčam rukami a potom veľmi opatrne valčekom, snažím sa, aby sa hmota už neposúvala. Potom len stiahnem a hotovo. Mám odskúšané, že nie je dobré veľmi podsypávať solamylom, len trošku, lebo vtedy sa tak dobre vzor neotlačí  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janette M. (Zinka16) ID 75844 (21.7.2012, 20:02) |
Veľmi pekná  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Alexandra H. (Lexinka9) ID 86893 (24.7.2012, 13:59) |
Ďakujem, to bola tak narýchlo z jedného dňa na druhý  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Monika M. (monci81) ID 46679 (20.7.2012, 6:59) |
naozaj platí,že v jednoduchosti je krása  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva M. (evita76) ID 15730 (20.7.2012, 6:11) |
krásna  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (20.7.2012, 2:15) |
peknaaaa v jednoduchosti je krasa chcela by som sa tiez spytat cim je ta torticka potahovana...ja sa velmi do takychto veci nerozumiem..je to marcipan alebo nejaka ina hmota?lebo niesom si celkom ista len sa mi zdalo ze marcipan je taky do zlta a tato je krasne biela Dakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Alexandra H. (Lexinka9) ID 86893 (20.7.2012, 7:00) |
Ďakujem Tortička je poťahovaná White Icingom, ten je skutočne snehobiely a aj sa s ním veľmi dobre robí, aj v horúčavách. Tiež ho používam aj na modelovanie, dobre sa farbí gelovými farbami. Veľa zdaru v pečení  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (20.7.2012, 14:20) |
Dakujem krasne...ja som totiz v anglicku a pracujem v pekarni...a tiez tu to mame..len som nevedela co pouziavate na slovensku este raz dakujem ) |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  | Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (20.7.2012, 14:25) |
to sa u nas vola ze K2?...to je to iste? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  | Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (20.7.2012, 14:23) |
to sa u nas vola ze K2?...to je to iste? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  | Alexandra H. (Lexinka9) ID 86893 (20.7.2012, 15:03) |
Nie, K2 je niečo iné. Aj u nás sa táto hmota volá White Icing, robí to Callebaut. Pokiaľ viem K2 je mäkšia a aj chuťovo iná. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |