
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Zuzana H. (Huma) ID 28927 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Sampinonovy krem[ recept č. 49059 zo dňa 19.7.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY sampinony, por, maslo, bujon, kysla a sladka smotana, rasca, ocot a cukor na dochutenie POSTUP PRÍPRAVY Na troche masla popraz por, pridaj ocistene a na vacsie kusky nakrajane sampinony, posyp drvenou rascou, dus pod pokrievkou, sampinony pustia stavu, mozes podliat vodou a pridat bujon. Odober trochu sampinov, ja to mam tak rada, ze si do kremu dam aj cele kusky hub ,-) Ponornym mixerom rozmixuj podusene sampinony aj s porom. V miske extra si metlickou rozmiesaj kyslu a sladku smotanu. Zo zmixovanej zmesi pridaj ku smotanam po naberackach horucu zmes, aby sa smotana ´aklimatizovala´ a neskor sa v polievke ´nezbehla´... Ohriatu smotanovu zmes pridaj do hrnca a nechaj prevriet. Dochucuj octom, cukrom, podla chuti. Na zaver pridaj odlozene casti podusenych sampinonov. Dobru chut! pozn. autora: kusok gramatiky, kedze mi sampIOnove kremy a pizza so sampIOnmi mnohokrat kole oci v jedalnych listkoch aj vychytenych restauracii... huby, z ktorych som pripravovala vyssie uvedeny krem sa spravne volaju sampiNony a sampIOn je v tychto dnoch napr. Peter Sagan na Tour de france ,-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() priprav si ![]() podus porik na masle... ![]() pridaj nacistene sampinony aj s nozkami... ![]() podlej vodou a pridaj bujon, dus.... ![]() odober trochu podusenej zmesi do misticky... ![]() zvysok zmesi v hrnci zmixuj ![]() do smotanovej zmesi pridaj par naberaciek horuceho kremu na ´aklimatizaciu´ ![]() sup s ohriatou smotanou do hrnca... ![]() na zaver pridaj bokom odlozene cele kusky sampinonov, nechaj prevriet a dochut octom, cukrom.... ![]() dobru chut ,-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |