. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Bublanina so slivkami - RECEPT 48865

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 156112 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Bublanina so slivkami


[ recept č. 48865 zo dňa  ]


Bublanina so slivkami


POTREBNÉ PRÍSADY

1 hrnček hladkej múky, 1 hrnček polohrubej múky ( u mňa to musela byť len a len bezlepková Promix PK), 1 pdp, 0,5 - 1 hrnček cukru, 1 vanilkový cukor, 125 g masla, 1 hrnček mlieka, 2 veľké lyžice bieleho jogurtu, 2 vajcia, 8 - 10 veľkých sliviek, práškový cukor na posypanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Ja som robila z bezlepkovej múky, vzhľadom na jej charakter a vlastnosti, mne ovocie vždy padne na spodok, ale na chuti to neuberá. Recept je z časopisu Apetit.
POSTUP:
1. Dajte si rozpustiť maslo (robím to nasledovne - panvica - do nej nalej trochu vody, postavím do nej misku s vyšším okrajom a do nej dám maslo) a necháme vychladnúť.
2. Rúru si zapneme na 180 stupňov.
3. Slivky umyjem, rozpolíme, vybereme kôstky a necháme odtiecť.
4. Misy si dáme obe múky, pdp, oba cukry, vmiešame maslo, mlieko, jogurt a vajcia. Vymiešame cesto.
5. Cesto vylejeme na plech.
6. Navrch poukladáme slivky, kožou na dol. Pečieme cca 20 - 30 min. do zlatova.
7. Necháme poriadne vychladnúť. Nechala som ho polhodinku na mriežke a potom som ho dala na hodinku do chladničky.
8. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.

Bublaninka je skutočne mňam.
<< opite mysi | Bublanina so slivkami | Čokoládová na krstiny >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (20.6.2014, 22:39)
Dakujem za receptik,mam dalsi receptik do mojej zbierkybezlepkovych.Uz sa tesim,ako ho zajtra upeciem.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (29.6.2014, 18:50)
Helenka, svoje nové bezlepkové receptíky mám na fc stránke Nielen pre celiatikov
ODPOVEDAŤnahlásiť
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (13.6.2014, 22:28)
vyskúšam :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (20.6.2014, 21:05)
Verím, že bude chutiť (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
beata h. (beatrice1001) ID 105174 (24.5.2013, 15:23)
vynikajúca je ..dnes som ju robila .Mňam
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (26.5.2013, 13:47)
Beatka, ďakujem za super správu, každá takáto správa ma vždy veľmi poteší. pekný deň
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu