. .. .. .. .. .. .
. .

Cesnakové bagetky s jarným dipom - RECEPT 4882

Silvia M. (sikovnica) ID 5882
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 30.8.2006
Naposledy: 22.12.2022 13:56
Aktualizácia: 11.6.2019 8:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 32
RODINNÉ FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 45
NÁVODY 1

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Cesnakové bagetky s jarným dipom


[ recept č. 4882 zo dňa  ]


Cesnakové bagetky s jarným dipom


POTREBNÉ PRÍSADY

BAGETKY: 1 dlhá bageta - 4 PL masla - petržlenová vňať - 3-4 strúčiky cesnaku - bylinková soľ - mleté čierne korenie DIP: 1 hlávkový šalát - 1 paradajka - 1 dl kyslej smotany - 2 PL jemného tvarohu - soľ, korenie podľa chuti

POSTUP PRÍPRAVY

Viď obrázky

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Suroviny.


1. Najprv si pripravíme bylinkové maslo: 4 PL masla necháme zmäknúť, petržlenovú vňať nakrájame nadrobno. Maslo vymiešame spolu s vňaťou, podľa chuti osolíme a okoreníme. S bylinkovou soľou je to úplne super.


2. Bagetu nakrájame našikmo na cca 1 cm hrubé kúsky. Každý kúsok potrieme bylinkovým maslom. Cesnak nakrájame na tenké plátky a porozkladáme ich na natreté bagetky (2-3 plátky na kus). Bagetky poukladáme na plech a zapečieme v rúre na 180 stupňov cca 10 minút.


3. Kým sa bagetky pečú, pripravíme si dip. Hlávkový šalát nakrájame nadrobno a paradajku na malé kocky.


4. Kyslú smotanu dohladka vymiešame s tvarohom, osolíme, okoreníme podľa chuti a primiešame k zelenine. Podľa potreby a chuti dochutíme cukrom.


5. A papkáme, mňam mňam, je to úžasne chrumkavé a dokonca aj zdravé. Super s bielym vínkom. Dobrú chuť!



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Ryžová detoxikačná kúra | Cesnakové bagetky s jarným dipom | Bravčové stehno na divoko >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lívia C. (brouk) ID 18788 (21.4.2008, 17:19)
včera som mala návštevu a toto som pre nich pripravila. A vieš ako im to chutilo??? Ani si nevieš predstaviť. Vždy som pripravovala voľaké šunkové misy a to bolo o ničom. Vyžrali vždy len zeleninu a syr. Ale toto im neskutočne chutilo. A dnes som begetky piekla ešte aj na raňajky. Takže v´daka za dobrú inšpiráciu.
ODPOVEDAŤ
Silvia M. (sikovnica) ID 5882 (22.4.2008, 9:39)
No to ma velmi potesilo. (L) Pravda je, ze navsteve by ma nenapadlo to ponuknut, ale iste vyskusam (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Veronika B. (Onika) ID 15310 (12.4.2008, 7:21)
Mnam moje oblubene len ja este zvyknem posypat tie bagety struhanym syrom. Uz viem co bude na veceru, diky (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Silvia M. (sikovnica) ID 5882 (12.4.2008, 20:40)
Ahoooj, veronika, ako sa mas? (L) (L) (L) Inak, ja milujem taketo recepty, aj ten struhany syr je na to paradny (dokonca aj bez cesnaku), ja občas nahrádzam cesnak cibuľou a to je uplne suuupeeer.... že pozdravujem baby na forku (F) (F) :-P :-P
ODPOVEDAŤ
Silvia M. (sikovnica) ID 5882 (11.4.2008, 20:52)
Jaaj, veru, poteste sa, my sme boli dvaja na cely plech a este bolo malo!!! ;-)
ODPOVEDAŤ
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (11.4.2008, 20:22)
Fííííííííha :-o :-otak toto je presne to na čo mám práve chuť.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu