. .. .. .. .. .. .
. .

Zapečená krkovička v marináde. - RECEPT 48624

Katarína U. (kacena65) ID 86546
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.3.2009
Naposledy: 20.12.2016 16:35
Aktualizácia: 10.5.2014 21:59
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1
RODINNÉ FOTOGRAFIE 21
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 55
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 295 návštěvníkov)


Zapečená krkovička v marináde.


[ recept č. 48624 zo dňa  ]


Zapečená krkovička v marináde.


POTREBNÉ PRÍSADY

8 plátky bravčovej krkovičky, 10-12 strúčikov cesnaku, soľ, 2 veľké cibule. Na marinádu: 4 PL oleja, 4 PL sójovej omáčky,10 PL pikantného kečupu, 1 PL medu, 1 PL sladkej mletej papriky,1 kl čierneho korenia,

POSTUP PRÍPRAVY

...viď obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


... krkovičku naklepeme, osolíme, potrieme prelisovaným cesnakom a pokladáme na vymastený pekáč


... nakrájame cibule


... nakrájanou cibuľou zakryjeme mäso


... zo sój.omáčky, kečupu, medu ,... atď si pripravíme marinádu


... túto marinádu vylejeme na pripravené mäso s cibuľou


,,, a dáme upiecť do rúry cca 1 hod - 1,5 hod pri 180 stupňov


... a máme hotovú- Výbornú šťavnatú krkovičku, ktorá sa rozpadá na jazyku zo super omáčkou


... podávame s ryžou, alebo zemiačkami



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Hamburské plece, s vynikajúcou omáčkou. | Zapečená krkovička v marináde. | Jednoduché a fantastické punčové rezy. >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 95 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>
Vladimíra H. (vladka276) ID 322161 (7.10.2016, 6:54)
Robila som minulý víkend, bolo to neskutočné!! Aj chlapovi veľmi chutilo! Ďakujem sa super receptík (Y)
ODPOVEDAŤ
dominika v. (aaacmod) ID 212511 (5.8.2016, 0:10)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
andrea k. (happyhappy) ID 42918, mimibazar.sk/happyhappy (19.3.2016, 20:36)
Piekla som po cely cas prikryte alobalom, po hodinke bolo uplne makkucke.
ODPOVEDAŤ
andrea k. (happyhappy) ID 42918, mimibazar.sk/happyhappy (19.3.2016, 20:33)
Dnes som robila z dvojitej davky na oslavu a masko malo veeeeelky uspech.
ODPOVEDAŤ
Miroslava U. (miricka) ID 3228 (22.6.2015, 14:25)
Robila som už viackrát,super recept.skúšala som aj zo stehna,ale krkovicka je lepšia.môj chlap si to dáva aj za studena na chlieb. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Eva Š. (eva333) ID 10128 (4.6.2015, 14:02)
včera som si dala do pacu, dnes piekla ,bolo to (Y)
pozmenila som si recept, krkovičku som neklepala,nebolo treba, cibulu som zabudla dať ,-), cesnak pretlačený som dala do marinády, kečup som mala sladký ,tak som dala ten :-$, medu aj 4pl ,kedže mám skôr rada také medové mäsko, nabudúce sa budem držať návodu,bude zase zmena chuti .............. (H)
piekla som len na 150 st. ,aby sa pomaly piekla cca 1 hod.,potom na 180 st. cca 40 minut
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (25.4.2015, 14:54)
zajtra budeme mať k obedu
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Lenka B. (ballou) ID 28541, mimibazar.sk/ballou (25.4.2015, 17:05)
vyzerá to byť super (Y)

ináč ja pečené mäso už len v sáčkoch na pečenie - je to raz dva, šťavnaté, nič nevysušené a bomba (objimam) (objimam)
ODPOVEDAŤ
Katarína K. (Kačiatko82) ID 176066 (12.3.2015, 18:12)
Môžem sa spýtať,piekli ste ju prikrytú?
ODPOVEDAŤ
Jana Š. (jona) ID 44703 (13.2.2015, 21:40)
(Y) (clamp) dobreeee |:o)
ODPOVEDAŤ
tereza b. (tea29) ID 76421 (4.1.2015, 12:04)
bolo to vynikajuce.ja som k tomu upiekla zemiacky posypane bylinkovym korenim a mnamka (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna M. (datelina) ID 58171 (17.11.2014, 8:04)
Robila som X-krát - v y n i k a j ú c e (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Karin F. (kaja 22) ID 259884 (12.11.2014, 10:01)
Ako som recept prvý krát vyskúšala,stal sa u nás veľmi obľúbeným,tak ho robím často :-)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (26.10.2014, 19:42)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (26.10.2014, 15:59)
(Y)Famozne jemnučké mäsíčko...u nás so sladkým kečupom, nie pikant, ale aj tak výborné...Dík za receptík.... (Y)
ODPOVEDAŤ
migu m. (migu) ID 36636 (12.12.2013, 18:28)
Musim priznat, ze vacsinou, ako nieco z tejto stranky uvarim/upeciem, precitam si aj komentare. Ked su v prevaznej miere kladne, tak sa do toho pustim, no nie vzdy nam vsetko chuti, i ked ini su z receptu uneseni. Ale chapem to, kazdy ma ine chute. Co sa vsak tyka tejto krkovicky, chutila nam. Navyse je to jednoduchy a rychly recept (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna S. (hanickas) ID 96762 (22.11.2013, 13:12)
Robila som to raz, nebolo to zle, ale nic moc. Manžel mi vravel nech to viac nerobím. Nuž čo, každý máme iné chute. :-$
ODPOVEDAŤ
nelly u. (fifinka) ID 235899 (22.11.2013, 16:58)
Tak s týmto nemôžem súhlasiť, ja som to pripravila návšteve a nevedeli si to vynachváliť. Výýýýýýýýýýborný receptík (L)
ODPOVEDAŤ
Jana K. (Jana Komancova) ID 141010 (22.11.2013, 8:23)
Dnes vyskusam :-)
ODPOVEDAŤ
Anna S. (eny84) ID 252660 (9.11.2013, 16:01)
BOMBAAAAAAAAAA (clamp) troska viac pikantne ale uzasneeeeeee (Y) a robila som z kare miesto krkovicky (hello)
ODPOVEDAŤ
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (3.11.2013, 15:45)
vyzerá nádherne. (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Anna M. (datelina) ID 58171 (11.10.2013, 18:50)
(Y) (Y)Fantastická, všetci sme si pochutnali.Ďakujem za recept (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 95 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3, 4, 5 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu