končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYŽA A CESTOVINY |
Monika M. (monci81) ID 46679 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Boloňské špagety podľa Saši[ recept č. 48562 zo dňa 23.6.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500 g pomletého mäsa(ja som mala hovädzie a bravčové),polovica cibule,pasírované paradajky-pomodoro,bolognese omáčka,0,5 dcl červeného vína,strúčik cesnaku,postrúhaný parmezán. Špagety,ktoré si uvaríme počas robenia omáčky,nech sú teplé.Ja si dám variť vodu na ne asi v čase,ked pridávam pomodoro. POSTUP PRÍPRAVY V obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Na oleji si orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a pridáme k nej mäso.Oheň nesmie byť prudký,aby sa vám mäso nespálilo.Na to pozor. Keď je mäsko orestované (ja som restovala cca 25 minút),pridáme pomodoro. Pridáme bolognese omáčku,ktorú sme rozriedili v 200-250 ml vody. Takto vyzerá tá omáčka.V Tesc.u ju mávajú pri instatných jedlách,kúsok od pomodora Necháme dusiť cca 10 minút.Potom pridáme víno (zabudla som odfotiť) a po cca 5 minútach pridáme prelisovaný cesnak. Prevaríme.Ak je omáčka príliš riedka,necháme ju zredukovať,to znamená,že nezakryté varíme,kým nezhustne.Nezabudnite v tomto prípade miešať,aby vám to nezhorelo. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |