
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Ivana B. (brculka8) ID 173421 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Kuracie soté so zeleninou a americkými zemiakmi[ recept č. 48306 zo dňa 6.6.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Na tento skvely a jednoduchy recept potrebujete: 1 malu cervenu cibulu, 5ks cerstvych sampinonov, mrazena zeleninova zmes (mrkva, brokolica, karfiol, zelene fazulky), kuracie prsia cca 500g, smotana na varenie, sol, korenie, olej, Priloha: mlade male zemiacky POSTUP PRÍPRAVY Najprv si prichystame prilohu: zemiacky si umyjeme a nakrajame na mesiaciky, nesupeme. Ochutime, ako kto ma rad a dame piect do vyhriatej rury. Na troche oleja si spenime cibulku. Maso si pokrajame na kocky, pridame k cibulke a prudko opecieme. Pridame pokrajane sampinony, chvilu restujeme. Ak sampinony a masko pustia dost stavy, nepodlievame, ak malo, podlejeme studenou vodou, asi 1dcl.. Okorenime a nechame dusit asi 30 minut. Potom pridame mrazenu zmes, osolime a znova nechame dusit asi 15 minut. Ked uz je vsetko makke, zalejeme to sladkou smotanou na varenie, nechame prevriet a mame hotovo! |
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (7.6.2012, 21:40) |
urcite chutne ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Ivana B. (brculka8) ID 173421 (9.6.2012, 18:11) |
je to uplne vyborne, rychle a zdrave ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |