. .. .. .. .. .. .
. .

Jahodový sirup - RECEPT 48273

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁPOJE, DRINKY

ID 27682 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Jahodový sirup


[ recept č. 48273 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 l prevarenej vody, 1 kg umytých roztlačených jahôd, 1/2 balíčka kyseliny citrónovej, 1/2 balíčka želírovací cukor, 500 g kryštálový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Jahôdky s vodou a kyselinou citrónovou dobre premiešame, prikryjeme a necháme stáť cez noc. Na druhý deň pekne precedíme cez gázu. Do štavičky pridáme želírovací cukor a kryštálový cukor. Privedieme do varu a varíme asi len 2 minutky. Horúce nalejeme do sklenených fliaš, uzavrieme a dáme do chladu. Je veľmi chutný. Hlavne asi pre deťúrence.
<< HOMER SIMPSON + paradnica | Jahodový sirup | Narodeninová >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Veronika Grebáčová (kvetka22) ID 1456, mimibazar.sk/kvetka (27.5.2014, 19:56)
Dobry, aký zelirovaci cukor tam ide? taký ten malý? (Y)
ODPOVEDAŤ
Světlana M. (Sveťka) ID 13652, mimibazar.sk/svetka (13.6.2013, 8:27)
Pekný deň chcem sa spýtať, že aký balíček kyseliny citrónovej..... sú rôzne balenia. A aj na ten želírovací cukor z akého veľkého balíčka???
ODPOVEDAŤ
veronika t. (sexica105) ID 169172 (12.7.2012, 15:46)
dobry den ja by soms a chcela opytat ci nahodou broskynkovy sirup neviete a ked ano poprosim receptik dakujem krasne pekny den :)))
ODPOVEDAŤ
gabika p. (gabikapl) ID 27682 (16.7.2012, 19:51)
Veronika veru nemam, ale ja by som tie broskyne rozmixovala, tiez nechala luhovat podobnym postupom, ako ten jahodovy.....
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu