
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Nela C. (CiernaLabut) ID 245141 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Bylinkové zemiaky s chrumkavým mäsom[ recept č. 48173 zo dňa 1.6.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 250 g zemiakov, grilovacie korenie, mletú sladkú červenú, papriku, bylinkovú soľ, olej, lístky petržlenovej, vňate, lístky bazalky, 200 g kuracích prs, kukuričné lupienky, 2 vajcia, hladkú múku POSTUP PRÍPRAVY Jednoduchý chutný recept pre celú rodinku.\r\n\r\n1. Zemiaky očistíme a pokrájame na rovnaké kúsky. V osolenej vode ich uvaríme do polomäkka. Potom ich scedíme a necháme vychladnúť.\r\n\r\n2. Vychladnuté zemiaky dáme do olejom potretej panvice, posypeme mletou sladkou červenou paprikou zmiešanou s grilovacím korením a bylinkovou soľou. Za občasného premiešania ich opečieme. Ku koncu opekania pridáme nasekané bylinky.\r\n\r\n3. Kuracie prsia umyjeme. osušíme a pokrájame na kúsky. Osolíme. Obalíme v múke, rozšľahanom vajci, a v podrvených kukuričných lupienkoch. Vypražíme v panvici na oleji. Podávame s opekanými zemiakmi a so šalátom.\r\n\r\nBuon appetit ! :) |
![]() | Martina F. (mata3636) ID 133276 (1.6.2012, 20:09) |
http://www.pluska.sk/varime-pecieme/bylinkove-zemiaky-chrumkavym-masom.html | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |