končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
zuzana v. (tutula82) ID 37316 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Francuzsky hrozienkovy chlebicek[ recept č. 4810 zo dňa 7.4.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 100g masla, 100g praskoveho cukru, 125 polohrubej muky, 3 vajcia, 250 g hrozienok namocenych v ume, 2g prasku do peciva, stipka soli POSTUP PRÍPRAVY Maslo s cukrom vymiesame do peny, pridame po jednom cele vajcia, zakazdym asi tri minuty slahame. Potom lyzicou primiesame muku, prasok do peciva a trocha soli. Nakoniec pridame hrozienka namocene v ume. Formu na srnci chrbat vylozime alobalom, nalejeme do nej cesto a pecieme 5 minut pri silnom ohni a dalsich 35 az 40 minut pozvolna. Kolacik je velmi stavnaty a vydrzi aj niekolko dni cerstvy. |
Magdalena H. (Majdalka) ID 166595 (7.3.2014, 7:12) |
tak toto je neskutočná mňamka....manžel miluje hrozienka a včera k svietku si želal hrozienkový koláč kde je veĺa hrozienok...povedal hrozienka zlepené múkou dohromady nieje tu síce foto,ale rozhodla som sa pre tento koláčik.....fantázia.. poliala som ho aj čokoládou,je ĺahučký a velmi šťavnatý...odporúčam a manžel bol velmi spokojný a šťastný...vďaka |
ODPOVEDAŤ |