končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYŽA A CESTOVINY |
Tina G. (tinna333) ID 26976 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 39 návštěvníkov) Najsamlepsia omacka na spagety / penne[ recept č. 48016 zo dňa 22.5.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY * 200 g sampinonov * 1 mala plechovka oliv (ja pouzivam pikantne) * flasticka susenych paradajok v oleji * napolina paradajova omacka s bazalkou * 1 mensia cibulka * 3 struciky cesnaku POSTUP PRÍPRAVY Vsetko si pekne nakrajame, cize cibulku na drobno, susene paradajky na pasiky, olivy na kruzky, sampinony na pruzky a cesnak tiez - mozete aj pretlacit ale nam takto viac chuti :) Olej z paradajok nevylievame ale zlejeme si cca 5 polievkovych lyzic do panvice - preprazime na tomto oleji cibulku - uz teraz to kraaaasne vonia - pridame sampinony a dusime asi 10 min. Potom pridame cesnak, olivy zo susenymi paradajkami a paradajovu omacku. Ja pridavam este aj 3/4 pohara vody - lebo sa mi to zda dost huste a este kym sa dovari tak sa aj tak este cosi vypari. Ja nepridavam uz ani sol ani popor - nam to takto uz akoby dochutene chuti na jednotku - ak mam cerstvu bazalku tak na zaver pouzijem uz len to. Povarime este asi 3 min. a hotovo :) Podavame so spagetami alebo penne cestovinami a struhanym syrom. Nasa najoblubenejsia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Vsetko si pekne nakrajame, cize cibulku na drobno, susene paradajky na pasiky, olivy na kruzky, sampinony na pruzky a cesnak tiez - mozete aj pretlacit ale nam takto viac chuti :) Olej z paradajok nevylievame ale zlejeme si cca 5 polievkovych lyzic do panvice - preprazime na tomto oleji cibulku - uz teraz to kraaaasne vonia - pridame sampinony a dusime asi 10 min. Potom pridame cesnak, olivy zo susenymi paradajkami a paradajovu omacku. Ja pridavam este aj 3/4 pohara vody - lebo sa mi to zda dost huste a este kym sa dovari tak sa aj tak este cosi vypari. Ja nepridavam uz ani sol ani popor - nam to takto uz akoby dochutene chuti na jednotku - ak mam cerstvu bazalku tak na zaver pouzijem uz len to. Povarime este asi 3 min. a hotovo :) Toto je omacka, ktoru pouzivam - urcite zozeniete nieco podobne aj doma v supermarkete :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Viki K. (bimbusik) ID 65777, mimibazar.sk/bimbusik (30.10.2014, 18:49) | |
Najlepsia omacka na cestoviny,aku sme kedy jedli Uz robime iba tuto Dakujem za skvely receptik |
|
ODPOVEDAŤ |
Zuzana P. (zazu) ID 6529, mimibazar.sk/zazusa (28.1.2013, 12:59) | |
u nás tato omacka neprešla | |
ODPOVEDAŤ |
marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (23.7.2012, 14:00) | |
mnaaaamka | |
ODPOVEDAŤ |
Veronika A. (22222) ID 31060, mimibazar.sk/22222 (25.5.2012, 21:01) | |
ODPOVEDAŤ |
Janka P. (Joanne) ID 6922 (23.5.2012, 13:11) | |
Prosim,aka je to ta napolina omacka? | |
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (23.5.2012, 17:08) | ||
napolitana to sú paradajky a bazalka.Dostať kúpiť od Panzani | ||
ODPOVEDAŤ |
Tina G. (tinna333) ID 26976 (23.5.2012, 14:14) | ||
Pridala som hore foto tu maju taku znacku, myslela som ze sa da zohnat aj na slovensku ale tak urcite maju tiez len ine znacky | ||
ODPOVEDAŤ |
Katarína G. (drobec.) ID 55847 (23.5.2012, 12:40) | |
jaaaaj, toto vyzerá prudko jedlo , až mi sliny tečú , vyzerá to nádherne a ešte lepšie to musí chutiť, určite vyskúšam | |
ODPOVEDAŤ |
Katarína G. (drobec.) ID 55847 (23.5.2012, 17:39) | ||
uvarené, odskúšané , výborné, dokonca aj moj jedol a nepotreboval ani kvapku kečupu , čo si inak dopraje vo veľkom , určite sa k receptu vrátim | ||
ODPOVEDAŤ |
Tina G. (tinna333) ID 26976 (23.5.2012, 23:47) | |||
jeeej tesiiim sa dakujem za komentarik | |||
ODPOVEDAŤ |