. .. .. .. .. .. .
. .

Jabkové pyté - RECEPT 47983

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 51988 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Jabkové pyté


[ recept č. 47983 zo dňa  ]


Jabkové pyté


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 600g hladkej múky, 300g práškového cukru, 300g masla (alebo tuk na pečenie, hera, palmarin, či iné, ja používam tesco), 2 celé vajcia, 1 prášok do pečiva, 1 vanilínový cukor. Plnka: Jablká, škorica, škoricový cukor, kryštálový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Suroviny zmiešame, cesto rozdelíme na dve rovnaké časti. na plech rozvaľkáme polovicu cesta, na to nastrúhané jablká, škoricový cukor, škoricu, cukor kryštálový , všetko od oka, ale jabĺk radšej viac ako menej. Na jabĺčka dáme rozvaľkanú druhú polovicu cesta. Koláčik treba pred pečením popichať vidličkou, alebo špáradlom, aby mohla pri pečení unikať vlhkosť z jabĺčok. Po upečení necháme vychladnúť pod utierkou a posypeme práškovým cukrom. Koláčik je dobrý hneď, ale lepší na druhý deň, kedy upečené cesto ešte zvlhne a zmäkne
<< Koložvarska kapusta | Jabkové pyté | Prvé sväté prijímanie >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu