
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MLETÉ MÄSO |
Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | KEBAB so zeleninou[ recept č. 4791 zo dňa 5.4.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Mleté mäso,väčšie paradajky,väčšie cibule aj zemiaky,baklažán alebo cuketa,soľ,saturejka alebo čubrica,cesnak,mčk,mletá č.paprika,kapustné alebo hroznové mladé listy,vlažná voda,olej POSTUP PRÍPRAVY Množstvo sa riadi podľa počtu stravníkov a koreniny pridáme podľa chuti.Mleté mäso zmiešame s koreninami a necháme odležať.Zeleninu,okrem listov, si pokrájame na kolieska,ked máme baklažán tak ho posolíme aby pustil vodu.Do pekáča dáme naspodok listy a začneme ukladať postupne vedľa seba ,tak ako keby sme to napichovali na ražeň.Z mäsa si vytvoríme okrúhle placky veľkosti nakrájaného baklažánu,ale nie moc hrubé a začneme: baklažán,cibuľa, mäso, paradajka,zemiak.Takto pokračujeme až po kraj pekáča a začneme odznovu.Vyplníme celý pekáč,vo vlažnej vode rozmiešame všetky koreniny,ktoré sme pridávali do mäsa,trochu oleja,rozmiešame a polejeme s tým pripravené mäso so zeleninou.Pečieme 45-50 minút pri 180°C prikryté,no pred koncom odkryjeme a necháme dopiecť. |