
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
OVOCIE |
Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Medové jablká[ recept č. 4751 zo dňa 2.4.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Med, maslo,škorica,jablká POSTUP PRÍPRAVY Jablká umyjeme a vyberieme jadrince, ale tak aby nám spodok zostal celý. Med,maslo a škoricu vymiešame a vytrieme vnútro jablk a potrieme aj zvrchu.Položíme na pekáč a dáme piecť do rúry asi 15 minút pri 160°C. Servírujeme na tanieri s kopčekom šľahačky a ozdobíme kúskom medovky.Povrchu posypeme mierne škoricou |
![]() | Estera L. (saxinka) ID 14692 (3.4.2008, 9:08) |
Ak sa do vydlabanej dierky dajú ešte hrozienka, sekané orechy, prípadane sušené brusnice , je to eňo ňuňo ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |