končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Iveta G. (Timea505) ID 128086 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Bryndzová nátierka[ recept č. 47433 zo dňa 23.4.2012 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cca 200g bryndze,100g obyčajného masla v kocke,2-3strúčiky cesnaku,pažítka POSTUP PRÍPRAVY Maslo necháme zmäknúť....ja ho dávam do mikrovlnky na minútu program rozmraziť ((neodporúčam ho zamieňať za rastlinné maslá typu Perla a Rama)) potom zmiešame s bryndzou,cesnakom a petržlenovou vňaťou.Soliť netreba bryndza je slaná dosť....je to výborná ,rýchla a hlavne chutná nátierka. |
Klejka š. (KlejkaRS) ID 250535 (15.8.2012, 22:22) |
Určite vyskušaaam |
ODPOVEDAŤ |
Jana C. (janica251) ID 82644 (24.4.2012, 17:04) | |
ODPOVEDAŤ |
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (24.4.2012, 15:37) | |
...výbornáááá.....aj ja takto robím a občas pridávam aj mletú sladkú papriku...má to krásnu farbu | |
ODPOVEDAŤ |
maria z. (majsim) ID 57336 (23.4.2012, 21:43) |
..do tejto natierky dávam miesto petržlenovej vnate pažitku |
ODPOVEDAŤ |
Iveta G. (Timea505) ID 128086 (24.4.2012, 13:49) | |
až teraz som si všimla že som tam dala petržlenovú vňať....tiež dávam pažítku...opravujem... | |
ODPOVEDAŤ |
anka m. (ANKA M.) ID 132725 (23.4.2012, 16:36) | |
hlavne nezabudnúť povinne aspon 1x do týždna bryndzu jesť teraz dobrú jarnú je to prírodná megadávka probiotík. | |
ODPOVEDAŤ |
Iveta G. (Timea505) ID 128086 (24.4.2012, 13:51) | |
u nás jeme bryndzu každý týždeň niekedy aj dva krát a po celý rok | |
ODPOVEDAŤ |