. .. .. .. .. .. .
. .

Bryndzová nátierka - RECEPT 47433

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 128086 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Bryndzová nátierka


[ recept č. 47433 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

cca 200g bryndze,100g obyčajného masla v kocke,2-3strúčiky cesnaku,pažítka

POSTUP PRÍPRAVY

Maslo necháme zmäknúť....ja ho dávam do mikrovlnky na minútu program rozmraziť ((neodporúčam ho zamieňať za rastlinné maslá typu Perla a Rama)) potom zmiešame s bryndzou,cesnakom a petržlenovou vňaťou.Soliť netreba bryndza je slaná dosť....je to výborná ,rýchla a hlavne chutná nátierka.
<< Mrkvovo-zázvorová polievka s cicerom | Bryndzová nátierka | Nakladany hermelin/plesnivec >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Klejka š. (KlejkaRS) ID 250535 (15.8.2012, 22:22)
Určite vyskušaaam *-) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana C. (janica251) ID 82644 (24.4.2012, 17:04)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (24.4.2012, 15:37)
...výbornáááá.....aj ja takto robím a občas pridávam aj mletú sladkú papriku...má to krásnu farbu (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
maria z. (majsim) ID 57336 (23.4.2012, 21:43)
..do tejto natierky dávam miesto petržlenovej vnate pažitku (Y)
ODPOVEDAŤ
Iveta G. (Timea505) ID 128086 (24.4.2012, 13:49)
až teraz som si všimla že som tam dala petržlenovú vňať....tiež dávam pažítku...opravujem...
ODPOVEDAŤ
anka m. (ANKA M.) ID 132725 (23.4.2012, 16:36)
hlavne nezabudnúť povinne aspon 1x do týždna bryndzu jesť teraz dobrú jarnú je to prírodná megadávka probiotík. (K)
ODPOVEDAŤ
Iveta G. (Timea505) ID 128086 (24.4.2012, 13:51)
u nás jeme bryndzu každý týždeň niekedy aj dva krát a po celý rok
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu