. .. .. .. .. .. .
. .

Bryndzová nátierka - RECEPT 47433

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

NÁTIERKY

ID 128086 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Bryndzová nátierka


[ recept č. 47433 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


POTREBNÉ PRÍSADY

cca 200g bryndze,100g obyčajného masla v kocke,2-3strúčiky cesnaku,pažítka

POSTUP PRÍPRAVY

Maslo necháme zmäknúť....ja ho dávam do mikrovlnky na minútu program rozmraziť ((neodporúčam ho zamieňať za rastlinné maslá typu Perla a Rama)) potom zmiešame s bryndzou,cesnakom a petržlenovou vňaťou.Soliť netreba bryndza je slaná dosť....je to výborná ,rýchla a hlavne chutná nátierka.
<< Mrkvovo-zázvorová polievka s cicerom | Bryndzová nátierka | Nakladany hermelin/plesnivec >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Klejka š. (KlejkaRS) ID 250535 (15.8.2012, 22:22)
Určite vyskušaaam *-) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana C. (janica251) ID 82644 (24.4.2012, 17:04)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marta Ľ. (modrooka172) ID 219079 (24.4.2012, 15:37)
...výbornáááá.....aj ja takto robím a občas pridávam aj mletú sladkú papriku...má to krásnu farbu (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
maria z. (majsim) ID 57336 (23.4.2012, 21:43)
..do tejto natierky dávam miesto petržlenovej vnate pažitku (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta G. (Timea505) ID 128086 (24.4.2012, 13:49)
až teraz som si všimla že som tam dala petržlenovú vňať....tiež dávam pažítku...opravujem...
ODPOVEDAŤnahlásiť
anka m. (ANKA M.) ID 132725 (23.4.2012, 16:36)
hlavne nezabudnúť povinne aspon 1x do týždna bryndzu jesť teraz dobrú jarnú je to prírodná megadávka probiotík. (K)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta G. (Timea505) ID 128086 (24.4.2012, 13:51)
u nás jeme bryndzu každý týždeň niekedy aj dva krát a po celý rok
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu