
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Martina G. (merykey) ID 87523 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Boloňské cestovinky[ recept č. 47232 zo dňa 14.4.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY Grahamové cestoviny cessi 1/2 balíka (mušličky, kolienka alebo špagety), mleté mäsko 400g (bravčové, prsíčka, alebo zmiešané aj so sójovým), mrkva, paradajkový pretlak, tavený syrček aspoň 100g, bazalka, cibuľa, syr POSTUP PRÍPRAVY Uvaríme cestoviny al dente. V mixéri nakrájame nadrobno cibuľu, mrkvu, prípadne aj kalerábik, alebo cuketku. Zeleninku osmažíme na oleji, pridáme zomleté mäso a varíme... Ochutíme bazalkou, rozpustíme tavený syr, zalejeme pretlakom, prilejeme vodu, podla potreby dosolíme. Uvarené cestoviny dáme do janskej misy, zalejeme omáčkou, zakryjeme vrchnákom a dáme piecť do rozpálenej rúry na 180°C as 3/4 hodinku. Odokryjeme a posypeme strúhaným syrom, ktorý sa pekne roztečie. |