. .. .. .. .. .. .
. .

Horolezecké keksíky - RECEPT 47098

Lubica L. (lubica007) ID 19881
.
Oblasť: ČESKÁ REPUBLIKA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.8.2007
Naposledy: 26.1.2024 18:49
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 3
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 298
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)


Horolezecké keksíky


[ recept č. 47098 zo dňa  ]


Horolezecké keksíky


POTREBNÉ PRÍSADY

250 g polohrubej múky, 10 dkg masla alebo Hery, 5 PL kryštál.cukru, štipka soli, 1,5 čajovej lyžičky PDP, 2 vanikové cukry, 2 vajíčka.Ďalej podľa chuti pridať 5 PL hrozienok alebo iného sušeného ovocia, sekanej čokolády, nasekaných orieškov alebo slnešnic.semienok.

POSTUP PRÍPRAVY

Horolezecké keksíky.Prečo horolezecké ?, neviem.Ale viem , že sú super dobré, vďaka maslu vláčne a rozplývajú sa na jazyku.Doporučujem kombináciu čokoláda - slnečnica, alebo len slnečnica.Super.Ozaj, ja som ubrala cukor, dala som 4 PL a vanilku som nedala vobec, nebola doma.Vanikovú chuť som nahradila vanilkovou esenciu.A nabudúce skúsim polovicu múky nahradiť celozrnou múkou :).

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Všetky suroviny si nachystáme a miešame spolu....


....nachystáme si zmes, ktorú chceme do keksíkov použiť.Ja som dala slnečncu, čokoládu a čokoládu z jogurtov fantázia po zaručnej dobe, čokoláde predsa nič nie je :)......


...z daných surovín urobíme cestíčko a ušúľame z neho šišku o priemere 3 -4 cm....


...šišku si nakrájame na kúsky.....


...kúsky berieme postupne do ruky a urobíme guličky, ktorú následne v dlaniach rozpučíme.Dáme na plech s papierom na pečenie.Pečieme v rozohriatej rúre na 175 stupňoch do zlatova.U mňa to bolo tak 7 minút.Po byte sa šírila voňa a už to bolo hotové....


...verím, že skúsite, ochutnáte, budete spokojní a dáte vedieť :).



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Zapečený syrový baklažán | Horolezecké keksíky
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (14.7.2015, 13:06)
(drink)
ODPOVEDAŤ
Jitka A. (Jitkaa) ID 46769 (12.7.2015, 15:38)
Vynikající, nejlepší jaké jsem kdy dělala (Y) (Y) (Y)díky za recept budu dělat při každé příležitosti a možná i častejc |:o) (F) |:o)
ODPOVEDAŤ
Naďa L. (nadulik2309) ID 259439 (31.3.2015, 11:26)
Sú úžasné, robila som ich so špaldovou múkou a nemala som doma maslo, tak som dala kokosový olej (ale ten voňavý) a boli neskutočnééééééé....
Voňali vanilkou aj tým kokosom, no úžas (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (8.4.2015, 19:29)
:-) (F)
ODPOVEDAŤ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (8.4.2012, 20:21)
Lubka , mňam... (zajic) (zajic)... (velikonoce10) (velikonoce10)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (9.4.2012, 9:27)
(velikonoce10) (velikonoce8)
ODPOVEDAŤ
Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (8.4.2012, 13:43)
Vyskúšam s tou celozrnnou :-) takéto chrumkáčiky sú vďačné na maškrtenie (zajic) (velikonoce) (velikonoce16)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (8.4.2012, 18:01)
práve, vďačné na chrumkanie.Ani čokošku tam nie je potreba a tá slnečnica robí divy.Pečená chutí ako oriešky (velikonoce15) (velikonoce7)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu