
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Jarmila P. (jatea) ID 106659 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Cícerová polievka[ recept č. 46982 zo dňa 1.4.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 3-4 ks celé olúpané strúčiky cesnaku, 3 PL olivového oleja, 2-3 dl pokrájaných zavarených paradajok aj so šťavou, 2 dl suchého cíceru, 1,5 ČL sušeného rozdrveného rozmarínu, alebo malá vetvička čerstvého rozmarínu, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, mäsový vývar, alebo 1 kocka hovädzieho bujónu rozpustená v 3-4 dl vody. Oproti pôvodnému receptu - zavarené nakrájané paradajky som nahradila čatné http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16680&user=106659 a paradajkovým pretlakom. POSTUP PRÍPRAVY Cícer deň vopred zalejeme vodou a necháme cez noc napučať. Na druhý deň ho varíme asi 15 - 20 minút, na posledných 5 minút pridáme aj soľ. Do hrnca dáme olej a celý cesnak. Restujeme, kým cesnak trochu zhnedne a vyberieme ho. Na olej dáme rozmarín, zamiešame a pridáme paradajky (ja som dala paradajkový pretlak a po chvíľke aj čatné). Dusila som asi 20 - 25 minút. Potom som pridala uvarený a scedený cícer. Asi 5 minút som za občasného miešania podusila. Nakoniec som pridala vývar (hovädzí bujón) a na slabom plameni som zakryté ešte 15 minút povarila. |
![]() | Marta S. (denis13) ID 50260, mimibazar.sk/denis13 (7.10.2015, 12:56) |
RECEPTIK ODSKUSANY MOZEM LEN A LEN ODPORUCAT, DAKUJEM ZA DOBRU RADU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |