
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
Monika B. (Monullik) ID 170902 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Naša nedeľná :)[ recept č. 46489 zo dňa 4.3.2012 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 250 g šampiňónov, 3 zemiaky, 1 mrkva, pol hlavičky brokolice, maslo, vegeta, soľ, slepačí bujón, konzerva hrášku, polohrubá múka, 1 vajce, 1/2 lyžičky sódy bikarbóny, worchester omáčka, 1 ks kuracieho prsíčka, čierne korenie, olej. POSTUP PRÍPRAVY Očistené šampiňóny nakrájame a opražíme na masle, keď pustia šťavu pridáme na kúsky pokrájané očistené zemiaky a mrkvu. Podlejeme vodou. Keď budú zemiaky skoro hotové pridáme na ružičky rozobratú brokolicu, dochutíme soľou, vegetou a pridáme slepačí bujón. Na oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie prsíčko, ochutené čiernym korením, worchester omáčkou a soľou. Z múky, vajíčka, sódy bikarbóny a štipky soli, si pripravíme hustejšie cesto na haluštičky., ktoré pomocou lyžice hádžeme do polievky. Po uvarení halušiek pridáme hrášok, a opečené kuracie prsia. Dochutíme a necháme chvíľku povariť. Brokolica sa krásne rozvarí a zahustí polievku. |