. .. .. .. .. .. .
. .

Paštéta zo zeleru. - RECEPT 46450

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 236145 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


Paštéta zo zeleru.


[ recept č. 46450 zo dňa  ]


Paštéta zo zeleru.


POTREBNÉ PRÍSADY

500 – 600g na hrubo nastrúhaneho zeleru, jeden väčší pór, 1 PL sójovej omáčky maslo na vymastenie formy, pol litra bujónu (hubový, zeleninový, teľací) muškátový oriešok – nastrúhany, 3 – 4 mesiačiky cesnaku, 2 PL chrenu soľ, čierne korenie, 3 vajíčka, strúhanka

POSTUP PRÍPRAVY

Nastrúhame si zeler, narežeme na drobno pór a všetko vložíme do väčšieho hrnca. Pridáme ½ litra bujónu, sójovú omáčku, chren, muškátový oriešok, osolíme, okoreníme a všetko spolu varíme na miernom plameni jednu hodinu. Potom to necháme vychladnúť.
Po vychladení prelisujeme do tejto zmesi cesnak, dochutíme soľou a korením. Rozhabarkujeme si vajíčka a zamiešame do zmesi. Nakoniec pridáme strúhanku aby nasala prebytočnú vlhkosť ale aby zmes bola ešte vláčna.

Vymastime si formu maslom a vysypeme strúhankou. Zmes preložíme do formy a na vrch
dáme pár plátkov masla.
Pečieme približne jednu hodinu až mame mierne zlatoružový povrch

Dobrú chuť.
<< Tuniaková s majonézou | Paštéta zo zeleru. | čokoládová s BMW.. >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Michaela V. (misiatko33) ID 231495 (10.10.2012, 11:32)
len ta fotka je z nejakej masovej :-D
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (24.3.2012, 14:37)
Tak som to konečne urobila a nestačila som sa diviť :^) ... aj sa to rozpadalo, ako píše Visnery, aj to bolo vzhľadovo odlišné, ako píše likavka... chuť dobrá, ale to je tak všetko :-$ včera som to odložila do chladničky, keď som zistila, že sa to dá jesť len lyžicou.... dnes som si tam pokrájala ešte kápiu, pridala hrášok a kukuricu a samozrejme kopec strúhanky, aby to držalo a narobila som si karbonátky *-) myslím, že výtvor na obrázku nemá so zelerom nič spoločné.... to bude niečo "mäsoidné" ...... nevadí, aj pokusní králici tu musia byť
(drink)
ODPOVEDAŤ
Valérie K. (Visnery) ID 131288 (20.3.2012, 12:07)
Chutove super, ale trosku se mi to rozpadalo, nejspis malo strouhanky :( Manzelovi velmi chutnalo.
ODPOVEDAŤ
Mária M. (likavka) ID 53375 (18.3.2012, 20:09)
tak som to urobila,ale mne to take vysoke nevyšlo a bolo to vzhladove celkom odlišne... *-)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (4.3.2012, 17:28)
Tak toto musím vyskúšať, to vyzerá veľmi dobre (Y) zeler mám, ešte dokúpiť pór ... tiež som si v poslednej dobe obľúbila zeler, keď sa detoxikujem podľa Tonky Mačingovej, pojem ho "kvantá" a veľmi mi chutí v každej podobe ... už sa teším na paštétu :-)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (4.3.2012, 12:44)
hmmm, to by som skusila. v tlakaci sa zmes uvari chytro, tak preco nie. ono sa to potom podava na studeno s pecivom a zeleninou alebo ako? neviem si celkom predstavit chut (len tak priblizne ,-) ), ale paci sa mi, zeler mam rada
ODPOVEDAŤ
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (4.3.2012, 12:33)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (3.3.2012, 20:46)
Zeler je stále nedocenený a ja mu v poslednej dobe prichádzam na chuť,takže ma tento receptík veľmi potešil :-) :-) :-) :-) :-)ďakujem (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Mária M. (likavka) ID 53375 (3.3.2012, 20:11)
*-)zaujimave,už si to ukladam ... :-$
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu