končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Chlpaté kuracie krídielká ♥ ♥ ♥[ recept č. 45676 zo dňa 28.1.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie krídla * korenie na kura * solamyl * vajce * panko - strúhanka * olej * POSTUP PRÍPRAVY Krídielká sú obaľované v PANKO strúhanke, Preto chlpaté, lebo majú zvláštnu štruktúru. Túto strúhanku dostať v čínskych a ázijských obchodoch. / v BA na Bajkalskej ul. / OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI 1. Najprv si odrežeme z krídielok, ten posledný tenký diel. Obyčajný olej si rozmiešame s korením na kura. Krídielká poriadne natrieme, už nesolíme a necháme odležať. 2. Potom postupne obaľujeme. Najprv v solamyle, 3. v rozšľahanom vajci 4. a nakoniec v PANKO strúhanke. 5. Vysmažíme na panvičke, alebo vo fritéze. Sú fantasticky chrumkavé. Podávame s chlebíkom , zemiakmi a zeleninou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Darina B. (danda3) ID 104195 (30.1.2012, 21:04) | |
Zaujímavé, vyzerajú prudko jedlo! | |
ODPOVEDAŤ |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (30.1.2012, 23:23) | ||
Darinka ďakujem. | ||
ODPOVEDAŤ |