
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Zuzana S. (Sjuzicka) ID 227139 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Quiche alebo Francuzsky brokolicovy kolac[ recept č. 45619 zo dňa 26.1.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Zakladom je brokolica- kolko jej date, tolko kolacu budete mat: 2ks brokolice, 1 cibula, 3 cm slaniny, 3 parky, 2-3 kysle smotany, 3 vajicka, sol, cierne korenie a ingrediencie na vysypanie plechu POSTUP PRÍPRAVY 1. Na panvici osmazime slaninu- dochrumkava. Ked pusti mast, pridame cibulku a osmazime ju do sklenena. Na zaver pridame parky a par minut ich v tej zmesi podusime. 2. Brokolicu umyjeme a narezeme na "hlavicky". Uvarime ich na pare- opat, staci par minut, aby sa zachovali ziviny. 3. Vsetko zmiesame dokopy vo velkej mise, posypeme ciernym mletym korenim, ak treba, aj solou (pozor, udeniny su slane samy o sebe). 4. V dalsej miske zmiesame smotanu s vajickom. Ochutime solou. Potom smotanu zmiesame s brokolicovou zmesou a vysypeme na plech. Ja som pouzila okruhly na tortu:) 5. Pecieme asi 45-60min pri teplote 160°C. Ako prilohu som spravila klasicku zemiakovu kasu. Dobru chut! |
![]() | Kristýna E. (Reiki a výklad karet) ID 211541, mimibazar.sk/reikiavykladkaret (26.1.2012, 20:17) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (26.1.2012, 20:11) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |