Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Viera Š. (visi) ID 41265 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)
Enciánové fašírky(camemberové)
[ recept č. 45414 zo dňa 17.1.2012 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
3 enciány,menšia cibuľka(alebo aj mladá cibuľka),200g šunky,2 vajíčka,strúhanka,podľa chuti trochu soli,korenie,môže byť aj petržlenová vňať,tak pre farbu,tuk na smaženie
POSTUP PRÍPRAVY
tento recept je u nás veľmi obľúbený a je ľahšie stráviteľný ako obyčajný vysmážaný syr,z tejto dávky vyjde tých fašírok asi tak 10-12ks
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
![]()
Syr nastrúhame na hrubom strúhadle,cibuľku na jemno nakrájame,šunku na malé kúsky nakrájame,pridáme vajíčka,osolíme,okoreníme a strúhanky pridáme asi toľko,aby sa nám z toho dali tvarovať fašírky,
každú jednu fašírku už len obalíme v strúhanke
![]()
a vysmažíme,podávame so zemiakmi na akýkoľvek spôsob,dobrú chuť
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
 | magdaléna c. (megi118) ID 105517 (27.2.2013, 21:51) |
fantazia.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana M. (zumma) ID 214481 (6.4.2012, 12:16) |
... nóooo, vyzerajú super, určite vysúšam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (6.4.2012, 11:47) |
Chcem sa spýtať, či to pri vyprážaní nevyteká. Veď camembert je vnútri taký mazľavý, okrem toho sa to obaľuje ibaa v strúhanke.... A ešte mám otázku - po vychladnutí je to aké? Asi radšej nevypražiť všetko naraz? Ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Viera Š. (visi) ID 41265 (7.4.2012, 8:52) |
ahoj,obcas sa stane,ze to niekde vytecie,ale nieje to take ako u normalneho smazeneho syra.Ja to smazim vsetko naraz,vybornu chut to ma aj teple ale aj studene,zelam dobru chut a veselu sibacku  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Daniela H. (kikahu) ID 85238 (19.1.2012, 17:51) |
Výborný recept....naša dnešná večera....chutné a ani nie prácne, ďakujem za recept....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Viera Š. (visi) ID 41265 (19.1.2012, 19:42) |
niet za čo,som rada že vám chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (18.1.2012, 11:46) |
Mňááám , také si musím urobiť. ...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana K. (zuzi71) ID 12145 (18.1.2012, 9:43) |
ale ako nastruhat encian, ked on ma navrchu plesen a vnutri je makky??? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Viera Š. (visi) ID 41265 (18.1.2012, 11:40) |
ja si väčšinou kupujem camember,ale aj tak sa ten syr musí strúhať studený z chladničky,vtedy je tuhý,vyskúšaj,pôjde to  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Viera Š. (visi) ID 41265 (17.1.2012, 20:29) |
vyskúšajte dievčatá,odporúčam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (17.1.2012, 17:20) |
No veru, toto vyzerá mňamkovo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (17.1.2012, 11:41) |
tak toto musí byť fakt pecka!!! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Veronika Š. (VerkaM) ID 107396 (17.1.2012, 11:06) |
mnam, to urcite vyskusam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |