končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Zuzana Š. (sue691) ID 212617 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) hamburger[ recept č. 45273 zo dňa 8.1.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY piskotovy korpus - 4 vajcia, cukor krystal 200gr, voda 4 PL, muka polohr. 200 gr, PDP trochu, -plnka podla zelania- puding zo zlateho klasu, + maslo, palmarin, cukor prask...potahovka ( roll decor icing, smartflex, ...) POSTUP PRÍPRAVY upecieme si korpusy 2x...pouzivam vajcia "M"...(su vacsie)...po vychladnuti korpusy prekrojime, dame plnku (puding zo zlateho klasu nechame vychladit, zmiesame mixerom s maslom 100gr, palmarin 100 gr a cukor prask 200 gr), do plnky podla zelania pridame kakao, vanilk. cukor...kusky ovocia ktore neobsahuju vela vody( voda trha potahovku na torte)...plnku dame aj na boky a na vrch korpusu..po stuhnuti dame na korpus potahovku na spodny dame suroviny na hamburger z hmoty a nato dame vrchny korpus tiez potiahnuty potahovkou a "posypeme sezamom" OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI suroviny na hamburger suroviny na hamburger spodny korpus potiahnuty a su na nom aj suroviny pridany vrchny korpus a "posypane sezamom"...vsetko je z hmoty a namiesto kecupu je jedle farbivo alebo gelova farba zmiesana s vodou korpusy s plnkou OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Kristýna E. (Reiki a výklad karet) ID 211541, mimibazar.sk/reikiavykladkaret (9.1.2012, 11:04) | |
ODPOVEDAŤ |
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (9.1.2012, 10:04) |
ODPOVEDAŤ |
Eva M. (evita76) ID 15730 (8.1.2012, 20:37) |
ODPOVEDAŤ |