
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
PREDJEDLÁ |
Erika O. (retro) ID 14453 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) syr[ recept č. 44839 zo dňa 14.12.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 220-250g hermelín ,2lyžice petrž.vnaťe ,2pl parmezánu,1/3hrnčeka sušené(,na drobnučké kusky )mleté,paradajky,k ním 1lyžicu oleja,2-3 stručiky cesnaku,1čl bazalka POSTUP PRÍPRAVY uz dávnejšie bol v tv relácii o varení,aj v časákoch,ale niečo tam chýbalo,našla som si tento receptík aj foto od B.Adamsovej a je to on !OMG! tak si ho tu ukladám ,samozrejma patrí do predjedla ,tvaruju sa aj rozné malé guličky,ktoré sa napichnu na špajdlu ,obaluju sa aj v orechoch,alebo farebnom korení,je vela podobných receptíkov ,,,ne-tatarák,falošný tatarák ,kadejaké názvy som uz videla červený syr..atd postup :na tanier položíme syr, spojíme petržlen, parmezán , paradajky s olejom, cesnak a bazalku,,, v miske ,dobre premiešať spojíme so syrom a necháme pri izbovej teplote cca aspon hodinu pred podávaním ,podáva sa s krekrami,opeč.chlebíkom... |
![]() | Daniela U. (DanielaU) ID 44055 (14.12.2011, 20:34) |
...ukladám, vyzerá božsky a na zjedenie ...určite vyskúšam na silvestra ![]() ![]() ![]() Dakujem |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |