. .. .. .. .. .. .
. .

Koložvarská alebo prekladaná kapusta - RECEPT 4476

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 22115 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 87 návštěvníkov)


Koložvarská alebo prekladaná kapusta


[ recept č. 4476 zo dňa  ]


Koložvarská alebo prekladaná kapusta


POTREBNÉ PRÍSADY

Mäsko: olej * cibuľa * mleté mäso * kečup * horčica * sójovka _____ Kapusta: olej * cibuľa * slanina * kyslá kapusta _____ + ryža * klobásy * kyslá smotana * sladká smotana * mletá červená paprika * petržl. vňať * kyslá smotana

POSTUP PRÍPRAVY

sú tu už receptíky na koložvarku, ale pridávam postup na túto dobrotku ako ju robím ja:))

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


čiže prv si pripravíme mäsko ... na oleji orestujeme cibuľu, šupneme mleté mäsko a restujeme kým sa nezatiahne a nepustí šťavu, pridáme kečup, horčicu, sójovku plus dá sa pridať aj nejaké korenie ja som pridala tacos


zalejeme vodou a dusíme do mäkka, tej vody môže byť kľudne veľa aby vysledný efekt bol šťavnatý


ideme na kapustu ... na oleji orestujeme cibuľu a slaninku


šupneme kapustu a chviľku dusíme, ja som zaliala vodou z kapusty, ale kto nechce mať veľmi kyslú tak stačí obyčajna voda...... a medzitým ako sa dusí mäso a kapusta si uvaríme ryžu, ja varím klasicky ako cestoviny a nakrájame klobásky na kolieska


a ideme vrstviť... pekáč si vymastíme aaaa uložíme polovicu kapusty


druhá vrstva polovica ryže


tretia vrstva mäsko aj so šťavou... a preto je dobré, aby bolo šťavnaté, aby sa ryža fajne napila :))


druhá polovica ryže


kolieska klobasy


a šup druhá polovica kapusty ... v sladkej smotane si rozmiešame kyslú smotanu ... pekne to rozotrieme na kapustu, posypeme červenou paprikou a petržlenovou vňaťou.. a dáme zapekať ... takych 20-30 minút..... medzttým je akuráť čas na umytie kooooopy riadu...


takto vyzerá po zapečení... a pri degustovaní netreba zabudnúť pridať si aj kyslú smotanu .. mnaaaaaaaaam



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< makovo tvarohovy kolac podla Marcely Kristofikovej - ako torta | Koložvarská alebo prekladaná kapusta | Video ako potahovat tortu >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Elena N. (anele) ID 10739 (2.2.2014, 13:58)
(Y) (Y) (Y) vynikajúca 8o| 8o| ďakujem za receptík
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana B. (janka28282) ID 217765 (9.3.2013, 13:13)
už sa pečie, neviem sa dočkať
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janka B. (jankaa2) ID 38216 (5.4.2012, 16:16)
(pl) (pl) (Y) (flower) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana V. (Zivezlatko) ID 96907 (11.11.2011, 12:17)
uz sa to vari, tesime sa na vysledny efekt...mnam :) :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Nina K. (VaneskaNinka) ID 192666 (7.7.2011, 21:45)
takze ja som spravila prvykrat kolozvarsku kapustu podla tohto receptiku a vysla vynikajuuuucooooooo :-p |:o) do kapusty som ale pridala maly pretlak, tak to bolo take oranzovejsie (zajic)
takze dakujem za tento super receptik (K)
ODPOVEDAŤnahlásiť
petra g. (petronela123) ID 5321, mimibazar.sk/petronela123 (19.1.2011, 14:50)
ukladam určite skusim (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (16.10.2010, 22:00)
musim spravit.... krasna foto...
ODPOVEDAŤnahlásiť
iveta a. (ivkagrand) ID 19117 (4.5.2010, 13:14)
Ahoj súúúúúper recept Dakujeme. (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (child5) (child6) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Tatiana R. (dulajka2) ID 95094 (10.4.2010, 17:43)
naozaj je vnikajuca....zajtra bude na (pl) (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia B. (pantheraa) ID 141908 (20.3.2010, 9:43)
neviem prečo sa v poslednej dobe dáva do všetkého kečup.... *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (20.3.2010, 9:45)
no asi preto,ze ludom chuti *-) a komu nechuti, nedava ho
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia B. (pantheraa) ID 141908 (20.3.2010, 9:50)
ved ano ale je to dosť umelé... :-o
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (20.3.2010, 9:51)
nie ked mas domaci kecup :-p kazdopadne,ja sama nie som moc kecupova,ale ked niekto je,tak budiz. aj tak si recepty vacsinou prisposobim podla seba :-p
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia B. (pantheraa) ID 141908 (20.3.2010, 10:04)
suhlasim...len mam na kečup už averziu,kedže som si v reštauráciach neraz objednala soté a doniesli mi nejakú kečupovú žbrndu... ,-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (20.3.2010, 10:07)
,-) ja mam v restike aj tak najradsej vyprazany hermelin s brusnicami alebo cucoriedkami ,-)
no,ale cim viac pozeram na tu kolozvarsku,tym vacsiu chut na nu mam ,-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia B. (pantheraa) ID 141908 (20.3.2010, 10:15)
aj ja ,ale bez kečupuuuuuuuuuuuuuuuuu (chripka)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Antonia H. (hrasok33) ID 71799 (20.3.2010, 9:17)
(B)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana S. (dragilka) ID 21888, mimibazar.sk/dragilka (21.11.2009, 12:35)
je skveláááááááááááá (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Janka M. (janka7) ID 2425 (11.9.2009, 9:38)
ja pridávam ešte nakoniec do kapusty pretlak,má to potom krásnu dooranžova farbu a je to také pikantnějšie a ako pása moj 6 ročný syn :-)))
ODPOVEDAŤnahlásiť
Andrea K. (beckham) ID 39274 (21.10.2008, 22:09)
mnam mnam mnam vyborne
(flower) (Y) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (7.1.2009, 20:42)
;-) ;-) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana Ď. (Zuzka 27) ID 4512 (9.10.2008, 21:29)
Mirka, uz som robila kolozvarsku podla vselijakych receptov ale tento tvoj jednoznacne vedie |:o) fakt je skvelý, dakujeme (F) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (7.1.2009, 20:43)
Wau, tak to som fakt veľmi rada a teším sa (radost) ;-) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana G. (jasas) ID 25917 (14.9.2008, 21:25)
jééj tak toto by som si dala aj hneď, mňam (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (7.1.2009, 20:42)
;-) ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Miriam B. (MiaLia) ID 12273, mimibazar.sk/MiaLia (26.4.2008, 23:23)
(Y) mozem potvrdit, ze kapusta bola pefektna (PL) dakujem za recept (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (27.4.2008, 20:20)
Nie je za čo Miriam, som rada, že kapustička chutila ;-) ;-) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
daniela f. (dadaF3) ID 40147 (31.3.2008, 23:18)
dalo by sa to urobit aj bez tej kyslej kapusty?
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (1.4.2008, 9:59)
myslíš to tak, že úplne ju vynecháť? alebo nahradiť klasickou kapustou? ... neviem no, ale koložvarska je typicka kyslou kapustou, tak ja teda neviem *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana Č. (janita) ID 7581 (16.3.2008, 21:53)
júúúj, to by som mohla jesť 7 dní v týždni ;-) ;-) ;-)

vyzerá perfektne (clamp) (clamp) (clamp) hneď by som si dala :-P
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (16.3.2008, 21:55)
no ver, že aj ja... milujem to... ďakujem Janka ...
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana B. (Zuzana007) ID 447 (16.3.2008, 21:48)
(Y) super,akurat hladam co zajtra urobim,,a toto milujeme (L) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (16.3.2008, 21:54)
supeeeeeer .. (radost) (radost) (radost) (radost)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu