
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DIA RECEPTY |
Nadežda K. (nadiatko) ID 26927 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Bryndzové pirohy[ recept č. 44756 zo dňa 11.12.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY pre 4 osoby: CESTO: 285 g polohr.múky / 19 SJ/ , 130 zemiakov uvarených v šupke / 2 SJ/, 1 celé vajce, soľ, voda podľa potreby PLNKA: 125 g bryndze / 0 SJ/, 110 g v šupke varených zemiakov / 1 1/2 SJ/, môže byť aj trochu petržl.vňate ostatné suroviny: slanina, kyslá smotana na dozdobenie POSTUP PRÍPRAVY Zo surovín na cesto si pripravíme vláčne cesto. Rozvaľkáme ho a vykrajujeme kolieska. Do stredu každého dáme asi 1/2 čajovej lyžičky bryndzovej plnky. Vytvarujeme pirohy a dáme variť do vriacej a osolenej vody. Počkáme kým vyplávajú. Opečieme si slaninu a hotové pirohy s ňou polejeme. Na vrch dáme kyslú smotanu. Dobrú chuť. Z tohto množstva mi vyšlo asi 48 menších pirohov. Dcérka má jesť 3 SJ na obed a dostala 3 pirohy. Jeden piroh vysiel asi na 0,8 SJ. Obrázok je len ilustračný. |
![]() | sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (13.12.2011, 16:30) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (11.12.2011, 18:38) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |