. .. .. .. .. .. .
. .

Kokosový šišmiš - RECEPT 4464

Jana B. (Nijja) ID 1003
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.9.2005
Naposledy: 18.10.2021 11:03
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 95
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Kokosový šišmiš


[ recept č. 4464 zo dňa  ]


Kokosový šišmiš


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: 3 vajcia, 130 g práškového cukru, 4 PL teplej vody, 5 PL oleja, 130 g hladkej múky (môže byť aj polohrubá), 1/4 sáčku kypriaceho prášku;
KRÉM: 250 ml mlieka, 20 g zlatého klasu, 1 vanilkový cukor, 125 g masla, 75 g práškového cukru, kokosová múčka, lekvár


POSTUP PRÍPRAVY

Pozri ďalej...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Źltka rozmiešame s práškovým cukrom, pridáme vodu, olej, múku, prášok do pečiva a sneh z bielkov. Cesto dáme upiecť do formy na srnčí chrbát. Po vychladnutí nakrájame.


Podľa návodu uvaríme zlatý klas, ktorý necháme vychladnúť (počas chladnutia občas premiešame). V miske si rozmiešame maslo s práškovým cukrom, masu rozdelíme na dve časti. Do jednej pridáme kokosovú múčku (množstvo podľa chuti) a do druhej lekvár (ríbezľový, čučoriedkový - podľa vlastného výberu). Do obidvoch po lyžičkách pridávame vychladnutý puding.


Krémy striedavo natierame na vychladnutý koláč a zlepujeme.


Hotovo.


Zvyšným krémom (ak ostanú obidva, tak ich môžeme zmiešať dohromady) potrieme celý koláč a posypeme kokosovou múčkou.


Dáme stuhnúť do chladničky a krájame podobne ako metrový koláč - šikmo.



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Novoveska kakaova buchta podla Janky B. (Johninka) | Kokosový šišmiš | Kokosovo-piškótové guľôčky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Daniela C. (barila) ID 3809, mimibazar.sk/barila (17.3.2008, 13:45)
V com si to piekla, ked si dosiahla tento tvar?
ODPOVEDAŤ
Jana B. (Nijja) ID 1003 (17.3.2008, 15:00)
Dani, pieklo sa to vo forme na srnci chrbat. Pecie sa v nom aj napr. biskupsky chlebicek alebo metrovy kolac.
ODPOVEDAŤ
Daniela C. (barila) ID 3809, mimibazar.sk/barila (17.3.2008, 15:23)
Aha viem, no to mi este v kuchyni chyba. Musim si zaobstarat. Ale dakujem.
ODPOVEDAŤ
Katarina T. (katarinat) ID 32163, mimibazar.sk/katarinat (17.3.2008, 11:49)
dakujem (hello)
ODPOVEDAŤ
Jana B. (Nijja) ID 1003 (17.3.2008, 10:48)
:-o No to zíram, ze som na to zabudla. Ale uz som to doplnila. 3 vajcia. Dakujem! (hello)
ODPOVEDAŤ
Katarina T. (katarinat) ID 32163, mimibazar.sk/katarinat (17.3.2008, 10:38)
a kolko vajicok do cesta??? *-)
ODPOVEDAŤ
Jana B. (Nijja) ID 1003 (17.3.2008, 10:25)
(radost) Dufam, ze Vam bude chutit. Nam chutil, je taky osviezujuci a nie je s tym az tolko roboty... (hello)
ODPOVEDAŤ
Helena B. (hela2) ID 37749 (3.4.2008, 14:54)
(Y) Je to výborný koláčik. Ja som ho piekla k veľkej noci. Nemal chybu (clamp) (clamp) (clamp) Zjedol sa prvý Použila som višňový džem. Plnky som neoddeľovala, ale všetko spolu zmiešala. :-P :-P
ODPOVEDAŤ
Silvia R. (silvina) ID 9634 (16.3.2008, 19:07)
(Y) (Y) (Y)
-parada,vyskasam urcite!!!!!!!!
-uz teraz sa tesim,skoda,ze som recept objavila az teraz-uz mam za sebou bublaninu.
(flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu