
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
eva k. (nellenka) ID 34927 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) tvaroh pod perinou[ recept č. 44384 zo dňa 23.11.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 bal. Listkoveho cesta, 400g hrud. Tvarohu, 4 vajcia, 3 dcl mlieka, 1zlatý klas, 80g kr. Cukru, 1 vanil.cukor, 50g pras. Cukru POSTUP PRÍPRAVY Velmi jednoduchý kolacik, Vyvalkane lis.cesto uložíme na studenou vodou oplachnuty plech, stredne veľký s vyššími okrajmi, popichame ho vidlickou. V mise si zmiešame tvaroh, krys. Cukor a vanil.cukor, pridáme rozslahane žĺtky, potom v mlieku rozmiesany zlatý klas a poriadne vsetko premiešame, môžme použiť aj ponorny mixer. Vylejeme to na cesto a v mierne vyhriatej rúre pomaly pečieme, kym nezhnednu okraje a nezačnú sa oddeľovať od pekaca. Este na horúci koláč natrieme tuhý sneh z bielkov a pras.cukru, vložíme este do rúry a trocha zapecieme. Hotovo. |