končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Lucia Kigyosiova (Brekuska) ID 19992 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | moja prva torta pre Vanessku na 6 rockov[ recept č. 44329 zo dňa 20.11.2011 ] PRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY marcipan je zo suseneho mlieka,,osobne neodporucam potahovat, pre neskusené modeluje sa snim ale dobre,,,,strasne zle sa snim pracuje na potah kym to neviete,,pre zaciatocnicky je najlepsie,,z marshmalow cukrikov..obzvlast,ak chcete robit poschodovu,,,nezabudat do stredu zapichnut aspon tri palicky,,,ja som nemala original tak som obalila niekolko spiliek potravinarskou fotlia,,a odrezala na potrebnu dlzku,,to aby vam to vrchne poschodie nepadalo,. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI mysicka skolacka mysicka ruxacik pohlad vrch,ale este bola prerobena kedze sa mi topila :( rez tortou,,,nedokonale,,ale druhy krat to uz bolo lepsie,,tu som dala nahrubo ovocie co je chyba,a krem treba dat stuhnut na noc alebo aspon 2 hodiny pred potahovanim OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (20.11.2011, 18:12) |
ODPOVEDAŤ |
Eva M. (evita76) ID 15730 (20.11.2011, 15:55) |
super |
ODPOVEDAŤ |
Jana C. (janica251) ID 82644 (20.11.2011, 14:55) | |
kráásna tortička | |
ODPOVEDAŤ |