. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Ryba v zlatej omáčke - RECEPT 4424

Mirka M. (Myrca) ID 22115
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.9.2007
Naposledy: 11.11.2022 11:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 22
RECEPTY 312
NÁVODY 1

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)


Ryba v zlatej omáčke


[ recept č. 4424 zo dňa  ]


Ryba v zlatej omáčke


POTREBNÉ PRÍSADY

ryba (filety z kapra, zubača) - ja som mala pangasa, a kludne môžu byť aj hoki alebo filety z tresky * 3 strúčiky cesnaku * petržlenová vňať * 8 PL oleja * zemiaky * strúhaný tvrdý syr * soľ * korenie na ryby

POSTUP PRÍPRAVY

receptik je z "Recepty zo života 12" ..... úúúúúúúúúúúžasne jedlo, normalne mi došli slova keď som ochutnala .... chuťovo úžasne a neskutočne jemne.... mňaaaaaaaam

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

do misky šupneme posekanú vňať, prelisovaný cesnak a olej... a ja som pridala aj korenie na ryby
ta zmes sa mala pôvodne dávať len na zemiaky ale ja som ňou pocapala aj filetky.. na obrázku sú dve ale potom som prihodila ešte jednu :)
zemiaky ošupeme a nakrájame na tenke kolieska... polovicu uložíme do vymasteneho pekáča alebo zapekacej misy a troška ich posolíme
uložíme rybky
a druhá polovica zemiakov... a zvyšok petžlenovo-cesnakovej zmesi ... ja som prikryla alobalom a dala zapekať 20 minút...
po 20 tich minutách som alobal dala preč a keďže som nemala tvrdý syr, tak som si 3 tavene syry dala do kompotovej misky a zaliala trošilinka mliekom a dala do mw roztopiť a pocapala povrch zemiakov... a dala zapekať dalších 15 minút... kto má tvrdý syr tak šup syr a zapiecť ... v knihe je uvedený čas 20-25 ale ja som sa obávala, že zemiaky budú surové tak preto som zapekala dlhšie... a možno aj preto to bolo také superne mäkkučké a jemne...
aaaaaaa makro :)))


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Hydinové pečienky na víne | Ryba v zlatej omáčke | Zeleninové šatôčky >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Monika K. (Suoma) ID 246549 (1.8.2012, 10:47)
Skutocne vynikajuci recept, uz som robila niekolkokrat.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Stanislava J. (stanulka109) ID 43618 (24.6.2009, 21:31)
(zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Denisa R. (denca13) ID 14351 (2.5.2008, 14:32)
Práve som dojedla a mňam (Y). Výborné, ľahké a hlavne rýchle jedlo na prípravu a ešte keď vám manžel ošúpe zemiaky tak je to bleskovka. Ja som to piekla asi 45 min v plynovej rúre + 15 min so syrom. Ďakujem Mirke za recept.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (3.5.2008, 22:04)
Hneď by som si aj ja dala ;-) Moja babka tak vravieva: "Dvojo ne jeden" :-D :-D :-D Som rada, že chutilo (radost) (radost) (radost) (radost)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (19.4.2008, 18:47)
Mirka, dnes sme mali vďaka tebe super obedík, mne sa takto vydaril

http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=250934
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (19.4.2008, 22:25)
waaaaau no rob chute... (6) hneď by som si dala (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) ;-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
žaneta d. (zanulik) ID 28121 (17.3.2008, 10:15)
cey víkend sme testovali je to bombové (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (19.4.2008, 22:24)
;-) ;-) teším (radost) (radost) (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Darina H. (ophinka) ID 15115, mimibazar.sk/ophinka (16.3.2008, 13:11)
(Y) (Y) (Y) (Y) vynikajuce, akurat sa zalizujem a to rybu teda ja nemusim, ale takto je (Y) (Y) (Y) (Y).
Zapekala som to aj ja dlhsie ako 25min, lebo fakt boli zemiaky este surove.
(L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (16.3.2008, 22:11)
nooo mna to tiež prekvapilo, že tu rybku ani veľmi nie je cítiť.... asi treba dlhšie aj keď sa zemiačky narežu na tenké kolieska, aj keď neviem možno záleží od rúry... ale ja som to neriskovala a dala rovno na dlhšie (L) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
zuzana v. (zuziqa) ID 21362 (15.3.2008, 19:13)
Ahoj Miruš vyzera to skvelo,určite vyskúšam.Pekne od teba že si tam prihodila ešte jednu,lebo inak by niekto ostal hladný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (16.3.2008, 22:08)
skus skus... bolo to perfektné... ja som nemala slová keď som ochutnala... proste dobrota (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Stanka K. (Stanulienka) ID 2402 (13.3.2008, 17:10)
Tak tento receptik robievame doma uz dlho... Je to fakt neskutocna mnamka... (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (16.3.2008, 22:07)
perfektný .. na (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu