končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
Eva S. (kao) ID 1893 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Orechovo-medová nátierka (alebo maková)[ recept č. 4419 zo dňa 13.3.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY vlašské orechy (alebo máčik), med, prípadne mlieko POSTUP PRÍPRAVY obrázkový OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Vlašské orechy sparíme vriacou vodou a zbavíme šupky.. ale ak sa vám nechce, nemusíte, nátierka je dobrá aj tak. Orechy pomelieme, pridáme med, množstvo podľa konzistencie. Ak chcete nátierku lepšie roztierateľnú a menej sladkú, časť medu nahradíme troškou mlieka.. len opatrne, aby to neboli orechy v mlieku :-) A dobre premiešame. Nátierka je najlepšia na pufovaných pšeničných chlebíkoch. Podobne sa robí aj maková nátierka.. mňam. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (1.12.2010, 23:28) |
receptik vyzera uzasne rano bude na ranajky,chlebiky ryzove mam doma. |
ODPOVEDAŤ |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (1.12.2010, 11:43) |
ODPOVEDAŤ |