
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Eva S. (kao) ID 1893 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Orechovo-medová nátierka (alebo maková)[ recept č. 4419 zo dňa 13.3.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY vlašské orechy (alebo máčik), med, prípadne mlieko POSTUP PRÍPRAVY obrázkový OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Vlašské orechy sparíme vriacou vodou a zbavíme šupky.. ale ak sa vám nechce, nemusíte, nátierka je dobrá aj tak. ![]() Orechy pomelieme, pridáme med, množstvo podľa konzistencie. Ak chcete nátierku lepšie roztierateľnú a menej sladkú, časť medu nahradíme troškou mlieka.. len opatrne, aby to neboli orechy v mlieku :-) ![]() A dobre premiešame. Nátierka je najlepšia na pufovaných pšeničných chlebíkoch. Podobne sa robí aj maková nátierka.. mňam. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (1.12.2010, 23:28) |
receptik vyzera uzasne rano bude na ranajky,chlebiky ryzove mam doma. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (1.12.2010, 11:43) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |