
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Mária G. (člupko) ID 38510 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Karfiol na spôsob perkeltu[ recept č. 4375 zo dňa 10.3.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Karfiol, olej, cibuľka, ml.červená paprika,soľ, korenie, vegetka, smotana (mlieko), hl. múka (solamyl, per.vňať -nemusí byť. POSTUP PRÍPRAVY Na oleji si popražíme cibuľku do sklovita. Na takto opraženú cibuľku si nahádžeme umytý a na ružičky rozobratý karfiol, premiešame, poprášime ml. paprikou, soľou, vegetou, podlejeme troškou vody a dusíme do mäkka. Ja tam dávam aj kurací vývar, ak mám v mrazáku. Keď je karfiol mäkký , tak zalejeme smotanou(mliekom) s pridaním múky (solamylu) , aby nám to trošku zhustlo. Malo by sa to podobať na taký klasický mäskový perkelt. Môžeme pridať aj trošku perašínovej vňate . . Ako príloha sú vhodné cestoviny (kolienka, zvitky). |
Janette Ž. (pupava) ID 3257 (10.3.2008, 14:53) |
Toto máme radi robím to dosť často.Mnam. ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |