končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
PREDJEDLÁ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) nakladané tofu[ recept č. 43594 zo dňa 21.10.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 biele tofu, olivový olej, cibula/cesnak, korenie podľa chuti - u nás vyhrala majoránka+oregáno., soľ POSTUP PRÍPRAVY Veľmi rýchla pochúťka. Nakrájame si tofu, cibuľku - na mesiačiky, a naukladáme do pohára. Striedame cibuľka, tofu, soľ, korenie, zalejeme olejom a zasa cibuľka, tofu, soľ, korenie.. až kým nie je plný pohár. \r\nJa som pridala aj umeocot. Prípadne tofu naložiť aj inými koreninami - výraznými, napr. gulášove s cesnakom - táto kombinácia je jedlá aj pre chlapov :-) |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (21.10.2011, 13:45) | |
Žany a ako dlho to má stáť,kým prejdu chute?Kde to skladujš?Chladnička,studený špajz? | |
ODPOVEDAŤ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (21.10.2011, 13:54) | ||
Ľubka, v chlade by to malo byť. Dobrá poznámka, zabudla som to dopísať. Ja som to mala v špajzke, aby to nebolo až také studené ako v chladničke a dalo sa to hneť papať Netreba, aby to bolo dlho naložené, stačí na to 24 hodín. Ak by to malo byť dlhšie naložené, tak pozor na záruku s tofu. Inak, ostatné tofu by som asi nenakladala, lebo už majú svoju chuť - biele si každý dochutí tak, ako chce. A k oleju - skúšali sme aj obyčajný slnečnicový aj olivový. Olivový je lepší a zdravší, ale dá sa to aj z obyč. |
||
ODPOVEDAŤ |