. .. .. .. .. .. .
. .

nakladané tofu - RECEPT 43594

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

PREDJEDLÁ

ID 4775 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


nakladané tofu


[ recept č. 43594 zo dňa  ]


nakladané tofu


POTREBNÉ PRÍSADY

1 biele tofu, olivový olej, cibula/cesnak, korenie podľa chuti - u nás vyhrala majoránka+oregáno., soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Veľmi rýchla pochúťka. Nakrájame si tofu, cibuľku - na mesiačiky, a naukladáme do pohára. Striedame cibuľka, tofu, soľ, korenie, zalejeme olejom a zasa cibuľka, tofu, soľ, korenie.. až kým nie je plný pohár. \r\nJa som pridala aj umeocot. Prípadne tofu naložiť aj inými koreninami - výraznými, napr. gulášove s cesnakom - táto kombinácia je jedlá aj pre chlapov :-)
<< šípkový džem bez cukru | nakladané tofu | čínske rezance bez glutamanu >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (21.10.2011, 13:45)
Žany a ako dlho to má stáť,kým prejdu chute?Kde to skladujš?Chladnička,studený špajz? (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (21.10.2011, 13:54)
Ľubka, v chlade by to malo byť. Dobrá poznámka, zabudla som to dopísať. Ja som to mala v špajzke, aby to nebolo až také studené ako v chladničke a dalo sa to hneť papať (pl)
Netreba, aby to bolo dlho naložené, stačí na to 24 hodín. Ak by to malo byť dlhšie naložené, tak pozor na záruku s tofu.
Inak, ostatné tofu by som asi nenakladala, lebo už majú svoju chuť - biele si každý dochutí tak, ako chce.
A k oleju - skúšali sme aj obyčajný slnečnicový aj olivový. Olivový je lepší a zdravší, ale dá sa to aj z obyč. (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu