. .. .. .. .. .. .
. .

Rybie karbonátky so špenátom a smotanou - RECEPT 42442

Slávka B. (bačka) ID 136375
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.2.2010
Naposledy: 5.3.2016 18:03
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 23
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Rybie karbonátky so špenátom a smotanou


[ recept č. 42442 zo dňa  ]


Rybie karbonátky so špenátom a smotanou


POTREBNÉ PRÍSADY

Pre dve osoby:\r\n200g filé z morského lososa alebo inej ryby\r\n2 lyžice citrónovej šťavy, 1 malá cibuľa, 1 vajce, soľ, čierne korenie, 1 zväzok pažítky, 2 lyžice oleja.\r\nPríloha: 300g špenátu, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžica masla, 1 lyžica žervé, muškátový oriešok

POSTUP PRÍPRAVY

viď obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Umytú rybu osušíme. Na rezančeky nakájanú rybu spolu s nákrájanou cibuľou vložíme do kuchynského robota a rozsekáme nadrobno. Ja som pužila mlynček.
Túto rybaciu hmotu v miske premiešame s vajcom, soľou, čiernym korením, pridáme citrónovú šťavu a pažítku. Na obrázku sú vyobrazené 3 vajíčka, lebo som to robila zo 700 g ryby.
Na teflonovej panvici zohrejeme olej a lyžicou naberáme kôpky
Vytvarujeme karbonátky a pri strednej teplote opečieme dozlata na oboch stranách 10-15 minút. Medzitým si umyjeme špenát, môžeme použiť aj zmrazený. Olúpeme cesnak a nasekáme nadrobno. Speníme maslo, pridáme cesnak a opražíme dozlata. Pridáme špenát a necháme prikryté podusiť. K osolenému a muškátovým orieškom okorenenému špenátu primiešame žervé. Keďže som žervé nemala, pridala som bambíno syr s hermelínom a 2 malé lyžičky kyslej smotany.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Maliny v smotane | Rybie karbonátky so špenátom a smotanou | Dobrý slivkový koláč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu