
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Slávka B. (bačka) ID 136375 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Rybie karbonátky so špenátom a smotanou[ recept č. 42442 zo dňa 30.8.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Pre dve osoby:\r\n200g filé z morského lososa alebo inej ryby\r\n2 lyžice citrónovej šťavy, 1 malá cibuľa, 1 vajce, soľ, čierne korenie, 1 zväzok pažítky, 2 lyžice oleja.\r\nPríloha: 300g špenátu, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžica masla, 1 lyžica žervé, muškátový oriešok POSTUP PRÍPRAVY viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Umytú rybu osušíme. Na rezančeky nakájanú rybu spolu s nákrájanou cibuľou vložíme do kuchynského robota a rozsekáme nadrobno. Ja som pužila mlynček. ![]() Túto rybaciu hmotu v miske premiešame s vajcom, soľou, čiernym korením, pridáme citrónovú šťavu a pažítku. Na obrázku sú vyobrazené 3 vajíčka, lebo som to robila zo 700 g ryby. ![]() Na teflonovej panvici zohrejeme olej a lyžicou naberáme kôpky ![]() Vytvarujeme karbonátky a pri strednej teplote opečieme dozlata na oboch stranách 10-15 minút. Medzitým si umyjeme špenát, môžeme použiť aj zmrazený. Olúpeme cesnak a nasekáme nadrobno. Speníme maslo, pridáme cesnak a opražíme dozlata. Pridáme špenát a necháme prikryté podusiť. K osolenému a muškátovým orieškom okorenenému špenátu primiešame žervé. Keďže som žervé nemala, pridala som bambíno syr s hermelínom a 2 malé lyžičky kyslej smotany. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |