
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
jana j. (Janushinka) ID 30839 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kuracie mäsko na smotane[ recept č. 4244 zo dňa 2.3.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600 g kuracích pŕs, cibuľka, strúčiky cesnaku, ml.čierne korenie, paprika, vegeta, soľ, 2 bobkové listy, smotana ( na varenie/šľahačková ), hladká múka, citrón. šťava alebo ocot, cukor POSTUP PRÍPRAVY Na oleji opražime pokrájanú cibuľku na drobno + cesnak a pridáme mäsko pokrájané na kúsky, opečieme kým mäsko nezbelie a posypeme paprikou, korením, vegetou, podlejeme vodou, tak aby bolo mäsko zakryté. pridáme bobkové listy a dusíme do mäkka. v smotane si rozmiešame 2 PL hl.múky a prilejeme cez sitko ku mäsku, necháme prevrieť a odstavíme. po vypnutí dochutíme citrń.šťavou/octom a cukrom. podávame s cestovinou alebo knedľou. |