
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Slávka B. (bačka) ID 136375 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Tvarohovo-pudingové tajomstvo[ recept č. 42340 zo dňa 27.8.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 2 hrnčeky / 250ml/ polohrubej múky, 3 lyžičky kypriaceho prášku do pečiva, 3 lyžice medu, pol hrnčeka oleja, 1 vajce, 1 hrnček mlieka. Plnka: 500g jemného tvarohu, 2 lyžice medu, 2 vajcia, 200 ml mlieka, 2 balíčky Zlatého klasu, 300 g černíc, 150 g ríbezlí. POSTUP PRÍPRAVY Polohrubú múku, kyrpiaci prášok, med, olej. vajce a mlieko spolu vymiešame. Dve tretiny cesta rozotrieme na vymastený, múkou vysypaný plech / s rozmermi 21 x 31 cm z vnútornej strany. Na cesto dáme tvarohovú plnku pripravenú vymiešaním jemného tvarohu s medom, vajcami, mliekom a so Zlatým klasom. Na tvarohovú plnku uložíme černice s ríbezľami. Na ovocie natrieme zvyšnú časť cesta, koláč vložíme do vyhriatej rúry a upečieme. Ja som piekla v teplovzdušnej na 170 ° C cca 25 minút. Zdroj. časopis Zdravie |
Petra M. (pminky) ID 147116 (18.10.2011, 20:16) |
Tento koláčik som robila cez víkend. Bol výborný ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina P. (rikinka) ID 16490 (4.9.2011, 23:43) |
Tak tento koláč som robila v piatok. Do plnky ale 2 lyžice medu je hroooozne máááálo. Nebol vôbec sladký ![]() Ale chyba moja - nechutnala som a tak to dopadlo ![]() A ešte - na veľký, proste klasika plech treba aspon 1 a pol dávky cesta, minimálne. |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Slávka B. (bačka) ID 136375 (5.9.2011, 8:43) |
Ja veľa nesladím, Pre nás bol sladký akurát. Cukru dávam oveľa menej ako je uvádzané v receptoch. Cesto alebo plnky vždy ochutnám a podľa potreby dosladím. Mala som dopísať, osladiť podľa chuti. Mrzí ma, že to nedopadlo dobre. ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Martina P. (rikinka) ID 16490 (5.9.2011, 8:52) | |
Slavka, ja sa sladkého stránim, tak mne aj chutil, ale nikto iný ho nechcel ![]() ![]() Ale ako som písala, receptík som si nechala a po čase ho znova urobím, lebo je určite dobrý ... keď je sladší ![]() Ja som už dlhší čas na 90DD tak nezvyknem ani chutnať, v tej chvíli ani muž nebol po ruke, tak som to riskla ![]() Ale nebud smutná, všetko je OOOOKKKKK ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | magdaléna c. (megi118) ID 105517 (1.9.2011, 21:32) |
tak,tento sa mi páči,určite ho zajtra urobím. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana P. (Zuzana18) ID 612, mimibazar.sk/zuzana18 (30.8.2011, 8:23) |
Slávka aký je tento koláčik? Je fajný? Tiež som na tento recept narazila v časopise Zdravie a dnes sa ho chystám robiť. Dík za info. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Slávka B. (bačka) ID 136375 (30.8.2011, 10:22) |
Fakt je dobrý. skúšala som aj maliny v smotane, ringloty pod sladkou posýpkou a môžem povedať, že sú výborné. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |