končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁPOJE, DRINKY |
Ivana M. (Fe_Lady) ID 37389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Bazový sirup s bobúľ[ recept č. 42310 zo dňa 26.8.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 kg zrelich bobúľ\r\n1 kg cukru\r\n1 citrón\r\n1 liter vody \r\n1 PL kyseliny citrónovej POSTUP PRÍPRAVY Bazu očistíme popučíme zalejeme vodou a 10 minút povaríme. Necháme odstáť 24 hodín potom cez utierku ocedíme. Čistú šťavu povaríme 15 minút pridáme cukor a povaríme 10 minút pridáme šťavu z citróna povaríme 5 minút pridáme kyselinu citrónovú. Odstavíme a horúce lejeme do fliaš. |
Michaela M. (AuroraMiska) ID 279017 (5.9.2013, 12:26) |
mnam bobulky, maminka to ide dnes robit, tesim sa :D |
ODPOVEDAŤ |
Michaela M. (AuroraMiska) ID 279017 (5.9.2013, 12:25) |
ODPOVEDAŤ |
Judita K. (Judka) ID 3814, mimibazar.sk/judka (10.9.2011, 22:19) | |
Takže hotovo - ja som robila z hrozna -dostala som domáce hrozno - tak som použila to sirup je dobrý - dokonca ako chladne tak aj hustne - Ďakujem za receptík | |
ODPOVEDAŤ |
Andrea H. (Prváčik) ID 162522 (30.8.2011, 15:12) | |
koľko vody, koľko bobúľ, koľko cukru? | |
ODPOVEDAŤ |
Jana K. (Kekona) ID 64146, mimibazar.sk/kekona (30.8.2011, 15:29) | ||
veď je to napísané v recepte | ||
ODPOVEDAŤ |
zuzana b. (Langley) ID 128110 (30.8.2011, 15:09) |
Jeeeemine, vcera som ho robila ale bez vody a citronu, myslis, ze by som ho mala otvorit, znova prevarit pridat citron a vodu znova a zaflaskovat, aby sa mi nepokazil??? |
ODPOVEDAŤ |