Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
 | Janka H. (jankahr) ID 214951 (23.11.2011, 13:03) |
výbornééééé ,my dávame ešte praženičku do toho  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (23.11.2011, 19:58) |
Janka, akú praženičku ????  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
iveta š. (maca.tt) ID 201137 (25.8.2011, 20:38) |
ja ho robím podobne len som pridala hlivu,cuketu,papriku,rajčinu, mrkvu-z každého pre chuť podusila pridala uvarené zemiaky, |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (27.8.2011, 23:05) |
Zaujímavá kombinácia. ...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Sabča Š. (Sabuliatko) ID 113763, mimibazar.sk/Sabuliatko (25.8.2011, 19:31) |
aj my sme mali dnes granatír, ale robíme ho inak - s cibuľkou opražím aj papriku (aj mletú, aj zo záhradky, najlepšie "trikoloru", potom oprazit trocha zemiacky a prehriat s cestovinkou čo dom, to iný postup ale vyskúšam niekedy aj toto  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (26.8.2011, 19:55) |
Tento receptík robievam podľa našej maminy. Je to pravda, čo dom to iný postup. Ale s tou paprikou to nemusí byť zlé.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (25.8.2011, 15:28) |
Ku granatíru som podávala tieto fantastické kvašáky v kameninovom súdku. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42044 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |