. .. .. .. .. .. .
. .

Mrkvové batôžky - RECEPT 42207

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 124246 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Mrkvové batôžky


[ recept č. 42207 zo dňa  ]


Mrkvové batôžky


POTREBNÉ PRÍSADY

500g hrubej múky, 250g Palmarinu, 250g nastrúhanej mrkvy, 1 prášok do pečiva+++ slivkový lekvár, práškový cukor na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Z uvedených surovín si vypracujeme cesto, rozvaľkáme, nakrájame na štvorčeky, naplníme lekvárom, vytvarujeme batôžky a dáme piecť. (250 stupňov, cca 10-15 min) Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.
<< Tomášovi | Mrkvové batôžky | Slza s orchideami >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (6.2.2013, 12:45)
Chutná dobrôtka ku (C)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária G. (marču) ID 124246 (16.2.2013, 20:36)
...s kávičkou chutia ešte lepšie :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana Š. (suzihu) ID 57991, mimibazar.sk/suzihu (6.2.2013, 11:31)
(zajic) uzasne su, dakujeme (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária G. (marču) ID 124246 (16.2.2013, 20:34)
(L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
martina m. (micam) ID 160631 (22.8.2011, 15:21)
(clamp) to je super recept, lebo moja malá ma alergiu na mlieko, vajcia aj skoricu, tak konecne nieco aj pre nu :-) D A K U J E M
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária G. (marču) ID 124246 (22.8.2011, 18:53)
To sa teším, že som týmto receptom zároveň aj pomohla :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Helena P. (Hela17) ID 23679 (20.8.2011, 22:25)
Ak môžem odporúčať, tak ja ich potriem vajíčkom a posypem škoricovým cukrom. Pečiem ich často, len kvôli problémom z ražnej alebo špaldovej múky.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mária G. (marču) ID 124246 (20.8.2011, 22:33)
Ďakujem pekne za radu, nabudúce istotne vyskúšam s vajíčkom a škoricovým cukrom :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu