Zlatica K. (kelka23) ID 44449 |
 |
Oblasť: Bratislava |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 28.4.2008 |
Naposledy: 27.12.2023 13:27 |
Aktualizácia: 28.5.2013 20:23 |
|
|
|
Alena T. (činčila) ID 205017, mimibazar.sk/cincila (25.8.2021, 17:20) |
Už mi tečú slinky. Ja k tomu nemusím ani tie topinky Akurát neviem, prečo sa ten baklažán šúpe. Kvôli farbe? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (18.5.2012, 9:56) |
Zlati super dnes som sa nechala inšpirovať tebou výborná nátierka ja som este pridala par kvapiek citronu a hrst mletych vlašských orechov na zahustenie sa mi zadarila redšia  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (18.5.2012, 12:22) |
Ty si si ju ešte vylepšila mletými orechami. Super nápad.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Dominika C. (hurana) ID 167391 (22.3.2012, 3:06) |
vyborna, moja prva baklazanova natierka a hlavne na tych toastovych chlebikoch mnam, pochutnali sme si  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (27.3.2012, 23:02) |
Ahoj Dominika. Ďakujem za pekný komentárik, taký vždy poteší.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Michaela S. (michsamant) ID 152011 (16.8.2011, 18:18) |
Vyborna natierka. Musela som sice pridat nejake korenie, ale ako inspiracia nema chybu dakujem. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (18.8.2011, 0:44) |
Miška som rada , že som ťa inšpirovala. Mne tam to korenie nechýbalo. Možno nejaký roztierateľný syr. Existuje mnoho kombinácií.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (10.8.2011, 9:39) |
Zlatka, veľké mňam bude zas trošku iná chuť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (10.8.2011, 11:43) |
Irenka s tou paprikou je to mňam. Ale najdôležitejšie bolo aj tak to šampáňo. .... ......  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Irena W. (irmuska) ID 105511 (10.8.2011, 14:06) |
a ešte keď sa vypije s dobrou kamoškou  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (11.8.2011, 18:55) |
Veru ...veru... Dobre sme si pokecali. ....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | kristína s. (nigina) ID 32120 (9.8.2011, 17:49) |
Mňam, mňam! Baklažán nikdy nesklame Milujem baklažánovú nátierku, tak vyskúšam túto tvoju verziu. Zdá sa mi rýchlejšia ako ja robievam. Baklažán sa tam upečie a potomsa vyškrabe zo šupky. Toto bude fajn ale som práve minula posledný baklažán včera na tú zapekanku. Tak ked nátierku spravím, ozvem sa ti ale vôbec nepochybujem, že bude super  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (9.8.2011, 18:17) |
Ahoj Kristínka. Ako som písala nemala som veľa času na prípravu. Aj moja sesternica robieva nátierku, tak že najprv upečie baklažán. Lenže čas tlačil . Kamarátke chutilo a bola som pochválená, tak sa teším. Pokecali sme a bolo fajn.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |