Lucia H. (Lucc88) ID 208382 |
Oblasť: Nové Zámky |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 19.7.2011 |
Naposledy: 19.12.2015 19:10 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
Nepečená torta a la krémeš
[ recept č. 41791 zo dňa 30.7.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
korpus, hrnček zalievanej zrnkovej kávy, jahodový kompót Plnka: 2 Zlaté klasy, 8 dcl mlieka, 4 vanilkové cukry, 4 PL kryšt. cukru, 2 šľahačkové smotany, 4 PL prášk. cukru, 2 Smeta-fixy, 30 g želatíny
POSTUP PRÍPRAVY
Korpus vložíme do tortovej formy a pooblievame vychladnutou kávou. Navrch vylejeme plnku a vložíme na niekoľko hodín do chladničky stuhnúť.
Plnka: V 8 dcl mlieka si uvaríme 2 Zlaté klasy spolu so 4 vanilkovými cukrami a 4 PL kryšt. cukru. Vyšľaháme šľahačku so Smeta-fixom a 4 PL prášk. cukru. Keď Zlatý klas vychladne, primiešame do neho šľahačku. Želatínu vysypeme do 0,5 dcl vody a necháme 10 minút nabobtnať. Potom ju rozpustíme na sporáku ale nevaríme. Primiešame do krému. Rovnako primiešame aj nakrájané jahody. |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (31.7.2011, 12:13) |
Vyzerá perfektne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ODPOVEDAŤ |
| Jana C. (janica251) ID 82644 (30.7.2011, 22:44) |
vyzerá super musím určite vyskúšať |
ODPOVEDAŤ |