
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marianna M. (RIANA12) ID 35894 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Kura s lečom[ recept č. 41596 zo dňa 21.7.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY kura alebo kúsky kuraťa, lečo, soľ, cibuľa, celé nové a čierne korenie, bobkovy list, masť POSTUP PRÍPRAVY Kura nasolíme ako bežne zvykneme kura soliť, uložíme na plech potretý masťou (nešetríme, potreujeme tuk, na ktorom sa môže mäso piecť). Na plech pridáme pár guľôčok celého čierneho a nového korenia, bobkový list, nakrájanú cibuľu, lečo. Zakryjeme alobalom a pečieme do mäkka a do zlatista. Ak máme veľa šťavy, 5-10 minút pred dokončením dopečieme bez alobalu. |